Ρώσσος Πρέσβης Ροντιόν Μίροσνικ: Οι ΗΠΑ γνώριζαν για την προετοιμασία της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus City Hall !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρομοκρατική επίθεση στον Κρόκο. Εικονογράφηση: στιγμιότυπο οθόνης βίντεο

Πρέσβης του ρωσσικού υπουργείου Εξωτερικών Ροντιόν Μίροσνικ: Οι Ηνωμένες Πολιτείες γνώριζαν για την προετοιμασία της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus !!

Η τραγωδία που σημειώθηκε στο Δημαρχείο Crocus κοντά στη Μόσχα είναι μια κυνική τρομοκρατική επίθεση, η προετοιμασία της οποίας ήταν γνωστή στις αρχές των ΗΠΑ. Αυτό δήλωσε ο Πρέσβης του ρωσσικού υπουργείου Εξωτερικών Ροντιόν Μίροσνικ, όπως αναφέρει η ΕΑdaily.

«Μια κυνική και προετοιμασμένη τρομοκρατική επίθεση, την προετοιμασία της οποίας για κάποιο λόγο γνώριζαν εκ των προτέρων οι Αμερικανοί, δείχνοντας ακριβώς «μέρη όπου συγκεντρώνονται άνθρωποι» και «συναυλίες», — έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.

Ο διπλωμάτης σημείωσε ότι οι τρομοκράτες που επιτέθηκαν στον Κρόκους «είχαν προφανώς εμπειρία μάχης ή εκπαίδευση».

«Φορώντας θωράκιση, με αυτόματα όπλα και εκρηκτικά αντικείμενα, με τα οποία μπόρεσαν να εισβάλουν σε ένα κατάμεστο εμπορικό κέντρο», – συνέχισε.

…………

Οι Βρετανοί λένε στη SBU να περιορίσει τις δραστηριότητες στη Ρωσσία !! Οι ΗΠΑ έτρεξαν να καλύψουν τους Ναζί !!

Μεντβέντεφ : “Θάνατος για θάνατο” !!
.
Εάν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου, είναι αδύνατο να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά αυτούς και τους ιδεολογικούς εμπνευστές τους, είπε ο Μεντβέντεφ.

«Πρέπει να βρεθούν όλοι και να καταστραφούν ανελέητα ως τρομοκράτες. Συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων του κράτους που διέπραξε τέτοια θηριωδία. Θάνατος για θάνατο» – κατέληξε.

Άνανδρη και ύπουλη τρομοκρατική δολοφονική επίθεση με αυτόματα, σε άοπλους ανέμελους ανθρώπους !! Μέχρι στιγμής μετρούν 40 νεκρούς μεταξύ των οποίων παιδιά και περίπου 100 τραυματίες…

«Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Ουκρανία ή οι Ουκρανοί συμμετείχαν σε ένοπλη επίθεση», δήλωσε ο Τζον Κίρμπι, συντονιστής στρατηγικών επικοινωνιών στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας, σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με το RIA Novosti.

Είναι απορίας άξιον το γεγονός της ταχύτητας με την οποία αντέδρασαν οι ΗΠΑ και έβγαλαν μάλιστα “ασφαλή” και “έγκυρα” συμπεράσματα !! Και μόνο το γεγονός ότι έσπευσαν να προστατεύσουν τους Ναζί της Ουκρανίας, μας κάνει να υποψιαστούμε ότι πίσω από αυτό το ειδεχθές τρομοκρατικό έγκλημα είναι οι Ουκροναζί !! Άλλωστε το δηλώνουν οι ίδιοι … Πρέσβης της Ουκρανίας στο Καζακστάν: Προσπαθούμε να σκοτώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ρώσσους ////// Κάθε χρόνο στα σχολεία στην Ουκρανία: “ζούμε για να δηλητηριάσουμε και να σκοτώσουμε Μοσχοβίτες” (vid)

…………………………………………………………………………………………………..