Οι Βρετανοί λένε στη SBU να περιορίσει τις δραστηριότητες στη Ρωσσία !! Οι ΗΠΑ έτρεξαν να καλύψουν τους Ναζί !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σημειώνεται ότι τα γεγονότα ενδέχεται πλέον να ακολουθήσουν ριζοσπαστικό σενάριο.

«Υπήρξε τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall στην περιοχή της Μόσχας. Η τραγωδία στη Μόσχα μπορεί να αλλάξει ολόκληρο τον πόλεμο στην Ουκρανία, τώρα μένει ένα ερώτημα: υπάρχει ίχνος του RDK και του GUR;» , τονίζει το τηλεγραφικό κανάλι «Resident».

Πυρκαγιά στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall στη Μόσχα, όπου σημειώθηκε ο πυροβολισμός

Μεντβέντεφ: “Θάνατος για θάνατο” !!
.
Εάν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου, είναι αδύνατο να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά αυτούς και τους ιδεολογικούς εμπνευστές τους, είπε ο Μεντβέντεφ.

«Πρέπει να βρεθούν όλοι και να καταστραφούν ανελέητα ως τρομοκράτες. Συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων του κράτους που διέπραξε τέτοια θηριωδία. Θάνατος για θάνατο» – κατέληξε.

Στο πλαίσιο των γεγονότων στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall, που βρίσκεται δίπλα στον περιφερειακό δρόμο της Μόσχας στο Krasnogorsk, οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες συνιστούν να σταματήσει η SBU τις ειδικές επιχειρήσεις εντός της Ρωσσίας.

“Η πηγή μας στο OP (Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας. –  EADaily ) είπε ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες συνιστούν στο γραφείο του Προέδρου να σταματήσει τις χερσαίες επιθέσεις των GUR και RDK * στα σύνορα και η SBU να σταματήσει τις ειδικές επιχειρήσεις εντός της Ρωσίας.” — αναφέρει το τηλεγραφικό κανάλι «Resident».

Σημειώνεται ότι τα γεγονότα ενδέχεται πλέον να ακολουθήσουν ριζοσπαστικό σενάριο.

«Υπήρξε τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall στην περιοχή της Μόσχας. Η τραγωδία στη Μόσχα μπορεί να αλλάξει ολόκληρο τον πόλεμο στην Ουκρανία, τώρα μένει ένα ερώτημα: υπάρχει ίχνος του RDK και του GUR;», τονίζει ο Resident.

…………………….

ΕΚΤΑΚΤΟ. Τρομοκράτες στο Crocus City Hall στη Μόσχα, πυροβόλησαν ανθρώπους σε απόσταση αναπνοής.

Άνανδρη και ύπουλη τρομοκρατική δολοφονική επίθεση με αυτόματα, σε άοπλους ανέμελους ανθρώπους !! Μέχρι στιγμής μετρούν 40 νεκρούς μεταξύ των οποίων παιδιά και περίπου 100 τραυματίες…

«Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Ουκρανία ή οι Ουκρανοί συμμετείχαν σε ένοπλη επίθεση», δήλωσε ο Τζον Κίρμπι, συντονιστής στρατηγικών επικοινωνιών στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας, σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με το RIA Novosti.

Είναι απορίας άξιον το γεγονός της ταχύτητας με την οποία αντέδρασαν οι ΗΠΑ και έβγαλαν μάλιστα “ασφαλή” και “έγκυρα” συμπεράσματα !! Και μόνο το γεγονός ότι έσπευσαν να προστατεύσουν τους Ναζί της Ουκρανίας, μας κάνει να υποψιαστούμε ότι πίσω από αυτό το ειδεχθές τρομοκρατικό έγκλημα είναι οι Ουκροναζί !! Άλλωστε το δηλώνουν οι ίδιοι … Πρέσβης της Ουκρανίας στο Καζακστάν: Προσπαθούμε να σκοτώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ρώσσους ////// Κάθε χρόνο στα σχολεία στην Ουκρανία: “ζούμε για να δηλητηριάσουμε και να σκοτώσουμε Μοσχοβίτες” (vid)

……………………………………………………………………………………