Κυβερνοπόλεμος/πόλεμος-Πούτιν: «Ο χορός θα τελειώσει όταν θέλει η αρκούδα»

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κυβερνοεπίθεση

Το 2012: Η Ρωσσική εταιρεία Kaspersky ανακάλυψε μια παγκόσμια κυβερνοεπίθεση που χρονολογήθηκε πως δρούσε από το 2007. Οι χάκερ συγκέντρωναν πληροφορίες εκμεταλλευόμενοι ορισμένα κενά των προγραμμάτων Word και Excel. Τις πληροφορίες αυτές αντλούσαν από πρεσβείες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, ερευνητικούς οργανισμούς και άλλες κρίσιμες υποδομές.

Οι υποκλοπές (κυβερνοπόλεμος) στην Γερμανία από την Ρωσσία είναι ασταμάτητες. Το θέμα είναι τόσο σοβαρό ώστε το γερμανικό κρατικό κανάλι ARD αφιέρωσε ολόκληρο ντοκιμαντέρ (1ώρα και 4 λεπτά) με θέμα: ➡ Οι αρκούδες (δηλαδή οι χάκερ) του Πούτιν!

(Υπότιτλος:οι επικινδυνότεροι χάκερ τoυ κόσμου).

Ρώσσοι χάκερ είχαν μπεί σχετικά πρόσφατα μέχρι και στα ηλεκτρονικά mail βουλευτών της γερμανικής Βουλής με αποτέλεσμα αφού το  ανακάλυψαν οι Γερμανοί βουλευτές -και η Βουλή- να σταματήσουν τις ηλεκρονικές επαφές τους για ολόκληρες μέρες! Αυτή είναι μόνο μία περίπτωση από αυτές που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Στην πρόσφατη στρατιωτική ηχητική υποκλοπή οι Γερμανοί μιλούσαν μέσω αμερικανικού προγράμματος „WebEx“.

«Όταν σηκώσεις την αρκούδα για χορό, ➡ ο χορός θα τελειώσει όταν θέλει η αρκούδα». Η εν λόγω παλιά ρωσσική παροιμία περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια την ρωσσική πολιτική στο θέμα της Ουκρανίας αλλά και κατ’ επέκταση απέναντι στο ΝΑΤΟ με την επέκταση προς Ανατολάς και τον πόλεμο αντιπροσώπων που διεξάγει.

…………………………………………………..

ΗΠΑ+ΝΑΤΟ+ΕΕ λένε τη Ρωσσία “τρομοκρατικό καθεστώς”, αλλά μήπως ισχύει το αντίθετο; (Δείτε κάποια στοιχεία) !!

……………………………………………..

…………………………………………………………………………………..