
……….

➡ Ένα IED βρέθηκε στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου κατά την είσοδό του στην Κριμαία από τα βόρεια – μέσω του σημείου ελέγχου Dzhankoy – δυνάμεις ασφαλείας. (πηγή)

➡ 38 ουκρανικά drones καταστράφηκαν πάνω από την Κριμαία. Τα συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν 38 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την Κριμαία, ανέφερε την Κυριακή το ρωσσικό υπουργείο Άμυνας.
Τη νύχτα, ο Oleg Kryuchkov, σύμβουλος του επικεφαλής της Κριμαίας για την πολιτική πληροφόρησης, ανέφερε ότι η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Tavrida στην περιοχή Feodosia περιορίστηκε προσωρινά προς την κατεύθυνση του Kerch και είχε οργανωθεί παράκαμψη. Η γέφυρα της Κριμαίας έκλεισε επίσης προσωρινά· η κυκλοφορία σε αυτήν επαναλήφθηκε δύο ώρες αργότερα.
Όπως σημείωσε ο υπουργός Μεταφορών της Δημοκρατίας Νικολάι Λουκασένκο, άλλαξε και η κίνηση των λεωφορείων στον αυτοκινητόδρομο της Ταυρίδας, ενώ τα τραίνα κινούνται κανονικά.
……………………………………………………………………………………………………………..
What do you feel about this post?
Like
Love
Happy
Haha
Sad