Ιαπωνία. Καταστροφική είσοδος του νέου χρόνου !! Μετά τους σεισμούς, αεροπορική καταστροφή !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καίγοντας αεροπλάνο της Japan Airlines στον διάδρομο του αεροδρομίου Χανέντα του Τόκιο - RIA Novosti, 1920, 01/02/2024

σ.σ. : Δεν μπήκε καλά ο νέος χρόνος για την Άπω Ιωνία ( Ιαπωνία ) !! Μετά τους σφοδρούς σεισμούς, τώρα ήρθε η καταστροφή του αεροσκάφους !! Το καλό είναι ότι σώθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες !!

Μια πτήση της JAL έπιασε φωτιά κατά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Haneda στο Τόκιο.

Το αεροπλάνο της ιαπωνικής αεροπορικής εταιρείας Japan Airlines έπιασε φωτιά κατά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Haneda στο Τόκιο, σύμφωνα με πλάνα από κάμερα τηλεοπτικού καναλιού NHK που ήταν εγκατεστημένη στο εναέριο λιμάνι.
Η ηχογράφηση δείχνει ότι αμέσως μετά την προσγείωση το αεροπλάνο τυλίγεται σε έντονες φλόγες και μαύρος καπνός ξεχύνεται από τα παράθυρα.
Σημειώνεται ότι ήταν πτήση εσωτερικού και έφτασε από το Σαπόρο. Σύμφωνα με επικαιροποιημένα στοιχεία, στο πλοίο επέβαιναν 379 επιβάτες (μεταξύ των οποίων οκτώ παιδιά) και μέλη του πληρώματος. Όλοι κατάφεραν να εκκενώσουν.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Kyodo , η φωτιά θα μπορούσε να προκλήθηκε μετά τη σύγκρουση του αεροσκάφους με αεροσκάφος της ακτοφυλακής. Σύμφωνα με εκπροσώπους των αεροπορικών εταιρειών, αυτό συνέβη τη στιγμή της προσγείωσης, όταν ένα άλλο αεροπλάνο βρισκόταν στον διάδρομο προσγείωσης.
.
Μετά τη σύγκρουση πήρε φωτιά και το αεροπλάνο του Λιμενικού Σώματος. Στο πλοίο επέβαιναν έξι άτομα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος μπορεί να τραυματίστηκε, οι άλλοι πέντε σκοτώθηκαν.
Πηγή
…….

………………………………………………………………………………………………………