Να ο πόνος της Γερμανίας !! Χρειάζεται κοιτάσματα λιθίου κι αυτά βρίσκονται στο Donbass !!

News

σ.σ. : Πέφτουμε από τα σύννεφα !! Νομίζαμε ότι νοιάζονται για τον λαό της Ουκρανίας !!

Ένας Γερμανός βουλευτής αποκάλυψε κατά λάθος ένα μυστικό για τον στόχο της Γερμανίας στο Ντονμπάς !!

Για να ολοκληρωθεί η ενεργειακή μετάβαση, η Ευρώπη χρειάζεται επειγόντως κοιτάσματα λιθίου, τα μεγαλύτερα από τα οποία βρίσκονται στο Donbass, δήλωσε ο Roderich Kiesewetter, μέλος της Bundestag του CDU, σε συνέντευξή του στην έκδοση Tagesschau , η οποία ανήκει στον όμιλο μέσων ενημέρωσης ARD.

“Εάν η Ευρώπη θέλει να ολοκληρώσει την ενεργειακή μετάβαση, χρειάζεται τα δικά της κοιτάσματα λιθίου. Τα μεγαλύτερα κοιτάσματα λιθίου στην Ευρώπη βρίσκονται στην περιοχή Ντόνετσκ-Λούγκανσκ”, αναφέρει η Epoch Times .

Σύμφωνα με τον πολιτικό, ο πλήρης ρωσσικός έλεγχος σε αυτό το έδαφος θα καταστήσει τη Γερμανία εξαρτημένη όταν πρόκειται για τη δημιουργία ηλεκτρικών κινητήρων για την «ενεργειακή μετάβαση».

“Μια πιθανή συμβιβαστική γραμμή θα σήμαινε την εγκατάλειψη αυτής της περιοχής. Και αυτό θα ήταν μια νίκη για τον Πούτιν”, αναφέρει η δημοσίευση σύμφωνα με τα λόγια του πολιτικού.

Όπως αναφέρει το RIA Novosti, νωρίτερα, ο γερμανός αντικαγκελάριος Ρόμπερτ Χάμπεκ δήλωσε ότι η Γερμανία θα πρέπει να είναι έτοιμη να διαθέσει περισσότερα δισεκατομμύρια ευρώ για να στηρίξει την Ουκρανία από αυτά που είχαν προϋπολογιστεί για το επόμενο έτος. Σύμφωνα με τον ίδιο, στο πλαίσιο μιας μεταβαλλόμενης διεθνούς κατάστασης, η υποστήριξη προς την Ουκρανία «δεν πρέπει να αποτύχει» εάν η Γερμανία είναι πραγματικά σοβαρή για τα συμφέροντά της.

………………………

Σχετικά …

Ακήρυχτος πόλεμος ΕΕ – ΗΠΑ για τις πράσινες τεχνολογίες-και όχι μόνο- . ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ

Γερμανία. Η τελευταία σιδερένια σωλήνα … (βίντεο)

Το πράσινο φως δόθηκε στην εξόρυξη λιθίου στη Ρωσσία

…………………………………………………………………………..