Υπουργός του Ισραήλ ζητά την καταστροφή όλων των παλαιστινιακών οικισμών και στη Δυτική Όχθη !!

News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Itamar Ben-Gvir. Φωτογραφία: yit.co.il

σ.σ. : Αυτοί ακολουθούν το … “θεϊκό σχέδιο του Γιαχβέ” !! Θειάφι και φωτιά από τον Κύριο του ουρανού· και κατέστρεψε αυτές τις πόλεις, και όλα τα περίχωρα, και όλους τους κατοίκους των πόλεων, και τα φυτά τής γης.

Ας προσθέσουμε κι ένα σχετικό … Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 1.000.000<> ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟ 38π.χ.χ.-116μ.χ.χ. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΗΝΑΪΚΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ…

Και το εφαρμόζουν κατά γράμμα … «Εισβολή, απέλαση και εποικισμός» λένε (vid) μέσα στη Γάζα Ισραηλινοί στρατιώτες, αποκαλύπτοντας το σχέδιο !!

………………………….

Και στη Δυτική Όχθη: ο υπουργός Ben-Gvir ζήτησε την καταστροφή όλων των παλαιστινιακών οικισμών

Ο υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ Itamar Ben-Gvir ζήτησε να επεκταθεί η τιμωρητική επιχείρηση του IDF στους παλαιστινιακούς οικισμούς στη Δυτική Όχθη, λέγοντας ότι οι απόψεις της Παλαιστινιακής Αρχής δεν διαφέρουν από τη Χαμάς.

«Η επίθεση στο Gush Etzion αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η τρέχουσα ιδέα έχει αποτύχει όχι μόνο στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά και στη Δυτική Όχθη. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη Χαμάς στη Δυτική Όχθη και με την Παλαιστινιακή Αρχή, της οποίας οι απόψεις είναι παρόμοιες με τη Χαμάς… με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουμε στη Γάζα. Το να πιστεύεις στον Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος αρνείται το Ολοκαύτωμα, είναι έγκλημα. Η πολιτική περιορισμού θα μας γυρίσει μπούμερανγκ, όπως συνέβη στη Γάζα. Τώρα είναι η ώρα να δράσουμε». – είπε ο Ben-Gvir στα κοινωνικά δίκτυα.

Η δήλωση του υπουργού ήρθε μετά τη σημερινή επίθεση μαχητών της Χαμάς σε σημείο ελέγχου κοντά στην Ιερουσαλήμ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας. Τρεις Παλαιστίνιοι μαχητές από τη Δυτική Όχθη σκοτώθηκαν. Ένας από τους επιτιθέμενους, ο Abdul Qadir al-Qawasme, αποδείχθηκε ότι ήταν ο γιος του μαχητικού διοικητή των Ταξιαρχιών Izzaddin al-Qassam, ο οποίος σκοτώθηκε πριν από 20 χρόνια.

Ο Itamar Ben-Gvir, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στο στρατιωτικό υπουργικό συμβούλιο ως αποτέλεσμα του σχηματισμού της κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης, είναι γνωστός για τις ριζοσπαστικές σιωνιστικές του δηλώσεις. Το ακροδεξιό κόμμα του, Εβραϊκή Δύναμη, αρνείται εντελώς την πιθανότητα δημιουργίας παλαιστινιακού κράτους.

Πηγή

…………

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ …

……………………………………………………………………………………………