Ο Biden αποκάλεσε πάλι τον Σι Τζινπίνγκ δικτάτορα !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
φωτογραφία JetBravado/status/

σ.σ. : Ας προσθέσουμε πρώτα αυτό : [ Τζο Μπάιντεν: “Είμαι Σιωνιστής. Δεν χρειάζεται να είσαι Εβραίος για να είσαι Σιωνιστής”. 2007Τζο Μπάιντεν: “Το κράτος του Ισραήλ γεννήθηκε για να είναι ένα ασφαλές μέρος για τον εβραϊκό λαό. Εκεί γεννήθηκα“. 2023 … ]

Μπορεί να έχει ξεκουτιάνει, αλλά εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές … , όπως προειδοποιούν > Λαβρόφ: Οι ΗΠΑ θέλουν επέκταση της σύγκρουσης. Λεονίντ Ιβασόφ: Ισραήλ + ΗΠΑ θέλουν έναν πυρηνικό πόλεμο τώρα !!

Αν οι σκεπτόμενοι άνθρωποι του πλανήτη δεν αντιδράσουν εγκαίρως, τότε … “Χρέναμ” είπε ο Πούτιν… Αν γίνει πυρηνικός πόλεμος… ο επόμενος θα γίνει με τόξα…

[ Ο Τζο Μπάιντεν μόλις κατέστρεψε την τελευταία ευκαιρία να κάνει ειρήνη με την Κίνα και να αποδεχτεί την άνοδο του πολυπολικού κόσμου. Ο Μπάιντεν αποκάλεσε τον Σι Τζινπίνγκ δικτάτορα λίγες ώρες μετά τη συνάντησή του στο Σαν Φρανσίσκο. Η Κίνα έκανε μια προσπάθεια για ειρήνη παρά τις συνεχείς καταχρήσεις από την κυβέρνηση Μπάιντεν. Δεν θα προσπαθήσουν ξανά.

Τα καλά νέα: Ένας φιλικός προς την Κίνα συνασπισμός προηγείται στις δημοσκοπήσεις στην Ταϊβάν και η νίκη του τον Ιανουάριο θα μπορούσε να τερματίσει τις εχθροπραξίες που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ για να προκαλέσει την Κίνα. Ο λαός της Ταϊβάν έχει δει τι συνέβη στην Ουκρανία και δεν θέλει να πέσει θύματα σε έναν άλλο πόλεμο αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Ο χρόνος ευνοεί την Κίνα. Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια μεγάλη οικονομική κατάρρευση στο εγγύς μέλλον. Η άντληση νέου χρέους είναι σχεδόν αδύνατη καθώς τα αμερικανικά κρατικά ομόλογα θεωρούνται πλέον τοξικό περιουσιακό στοιχείο από τα περισσότερα έθνη.

Η περισσότερη εκτύπωση χρημάτων είναι η μόνη επιλογή που θα οδηγήσει σε επιταχυνόμενη πτώση του δολαρίου ΗΠΑ στο διεθνές εμπόριο και ως αποθεματικό νόμισμα που θα οδηγήσει σε τεράστιο πληθωρισμό/υπερπληθωρισμό και μια οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ πρωτοφανών διαστάσεων.

Απομακρυνθείτε από περιουσιακά στοιχεία στις Ηνωμένες Πολιτείες ή περιουσιακά στοιχεία που είναι εκφρασμένα σε USD. Μπείτε σε Gold, Silver και Crypto. Έχετε ένα Σχέδιο Β για όταν οι ΗΠΑ καταρρέουν. Αγοράστε αγροτική γη ή ακίνητο στο νότιο ημισφαίριο.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ξεσπάσει και θα ξεκινήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο πριν γίνει σαφές σε όλους τους Αμερικανούς ότι οι διεφθαρμένοι ηγέτες τους έχουν καταστρέψει τη χώρα τους.

Με όλο το τρέχον χάος στον κόσμο, παρακολουθείτε την ταχεία πτώση της ισχύος των ΗΠΑ και την απεγνωσμένη προσπάθεια της κυβέρνησης των ΗΠΑ να σταματήσει την άνοδο μιας πολύ λιγότερο χρεωμένης και ταχέως αναπτυσσόμενης πολυπολικής τάξης… ]

…………………………………………………………………………………………….