Τα δυτικά ΜΜΕ δοξάζουν τους Ουκρανούς Ναζί, είπε ο ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας Robert Fico - RIA Novosti, 1920, 09/03/2023
© RIA Novosti / Alexey Vitvitsky Ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο. Φωτογραφία αρχείου

Ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας κατηγόρησε τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ότι δοξάζουν τους Ουκρανούς Ναζί

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης γνωρίζουν για τους φασίστες και τους Ναζί στις τάξεις του ουκρανικού στρατού και μιλούν ανοιχτά για αυτό, αλλά δεν καταδικάζουν την παρουσία δεξιών ριζοσπαστικών ομάδων στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Αυτό δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο κατά τη διάρκεια ομιλίας του , αναφέρει το πρακτορείο RIA Novosti .
.
Τα δυτικά ΜΜΕ μιλούν ανοιχτά για το γεγονός ότι υπάρχουν φασίστες στις τάξεις του ουκρανικού στρατού. Ας πάρουμε το σύνταγμα Αζόφ *, τα μέλη του οποίου είναι προφανείς φασίστες. Ξέρετε τι λένε στη Σλοβακία; Ο Μπαντέρα και άλλοι που πολεμούν εκεί είναι απλά χούλιγκαν του δρόμου στις αυλές της κοινωνίας. Δεν έχω δει ποτέ χούλιγκαν του δρόμου με πολυβόλο σε τανκ, αλλά υπηρετούν στο στρατό και κάνουν τρομερά πράγματα», είπε ο πρώην υπουργός.
.
Ο πολιτικός εξέφρασε επίσης δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι στη Δύση «στρώνεται το κόκκινο χαλί» για τέτοιους σχηματισμούς. Επιπλέον, όσοι υποστηρίζουν την προώθηση του ναζισμού ποδοπατούν την κληρονομιά της Σλοβακικής Εθνικής Εξέγερσης, πρόσθεσε.
.
Συμπερασματικά, ο Φίκο σημείωσε ότι οι αρχές φοβούνται να απαγορεύσουν τα ναζιστικά σύμβολα από φόβο τιμωρίας από τις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον και ζήτησε την αντίθεση στον ναζισμό και τον φασισμό σε όλες τις εκδηλώσεις.

………………

Σχετικά …

11 Μαΐου 2014 ➡ ΑΝ. ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ BLACK WATER ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ

23 Φεβρουαρίου 2022, μία ημέρα πριν την ειδική επιχείρηση της Ρωσσίας ➡ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ( ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ !!! )

Ναζιστική Ε.Ε. !! Στο Υπ. Εξ. του Χίτλερ ο παππούς της Ούρσουλας von der Leyen 1941-1943 !!

…………………………………………………………………………………