Ναζιστική Ε.Ε. !! Στο Υπ. Εξ. του Χίτλερ ο παππούς της Ούρσουλας von der Leyen 1941-1943 !!

News ΑΡΘΡΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Εικονογράφηση: euractiv.com

ΑΛΦΕΙΟΣ : Της καρακάξας Ούρσουλας ο χιτλερικός αγκυλωτός σταυρός !! Τελικά αποδεικνύεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι λάτρεις και νοσταλγοί του Ναζισμού !! Κρυφοναζιστές και φασίστες όλοι οι επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης !! Σκαλίστε το ιστορικό παρελθόν των οικογενειακών δέντρων τους και θα βγάλετε λαυράκια !!

Με δεδομένο αυτό … ( Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας των AshkeNAZI Χαζάρων με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!! ) , είναι πλέον κατανοητό το γιατί η ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζει με τόση επιμονή το προπύργιο της εναντίον της Ρωσσίας !! Άλλωστε είναι από παλιά στα σχέδια, άσχετα αν δεν τους βγήκαν τότε με την …  “ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

………………………………

Το “The Scion of the Nazi Legacy” είναι για τους σκελετούς στη ντουλάπα της οικογένειας von der Leyen

Daniil Vinogradov Οι Ευρωπαίοι χρήστες του Twitter κατηγόρησαν την επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EC) ότι εφαρμόζει τα σχέδια του Αδόλφου Χίτλερ στην Ουκρανία, αντιδρώντας έτσι στην έγκριση από την πρόεδρο της ΕΚ της απόφασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης να προμηθεύσει ένα εκατομμύριο φυσίγγια στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. τους επόμενους 12 μήνες.

«Οι Ουκρανοί στρατιώτες επιδεικνύουν μεγάλο θάρρος και ανθεκτικότητα. Αλλά χρειάζονται πυρομαχικά. Χαιρετίζω τη σημερινή συμφωνία για την παράδοση ενός εκατομμυρίου φυσιγγίων κατά τους επόμενους 12 μήνες. Θα συνεργαστούμε με τα κράτη [της ΕΕ] για να αυξήσουμε την παραγωγή στον στρατιωτικό-βιομηχανικό τομέα για να διασφαλίσουμε τον εφοδιασμό». Η von der Leyen σχολίασε την απόφαση στο microblog της.

Ωστόσο, σε αντίθεση με την επικεφαλής της EC, οι ευρωπαίοι χρήστες κοινωνικών δικτύων ήταν πολύ πιο αμφίθυμοι σχετικά με την απόφαση, η οποία σηματοδοτεί μια νέα φάση στη μαζική προμήθεια όπλων και πυρομαχικών στο Κίεβο. Ένας από τους χρήστες, συγκεκριμένα, κατηγόρησε τη Γερμανία, εκπροσωπούμενη από την φον ντερ Λάιεν και τις γερμανικές αμυντικές ανησυχίες, «για άλλη μια ανάφλεξη του πολέμου στην Ευρώπη».

«Καταλαβαίνετε ότι αυτό μας φέρνει πιο κοντά στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;» πρόσθεσε άλλον αναγνώστη.

«Στο τέλος, με τη βοήθειά σας, ο Χίτλερ κατάφερε να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του, αν και μετά θάνατον. Η ενωμένη Ευρώπη υπό την ηγεσία της Γερμανίας καθώς το Τέταρτο Ράιχ στέλνει άρματα μάχης και πυρομαχικά εναντίον των Ρώσων για υποστήριξη των Ναζί». — συνόψισε ο τρίτος σχολιαστής.

Οι παρατηρήσεις αυτού του αναγνώστη γίνονται ακόμη πιο αξιοσημείωτες αν στραφούμε στη βιογραφία των συγγενών της φον ντερ Λάιεν, δηλαδή στη βιογραφία του Καρλ Άλμπρεχτ , του παππού της αρχηγού της ΕΚ. Πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη από τη στιγμή που το NSDAP ανέλαβε την εξουσία στη Γερμανία, η οικογένεια Άλμπρεχτ διέθετε σοβαρά κεφάλαια, τα οποία απέκτησε, μεταξύ άλλων, μέσω συζυγικών δεσμών με δουλοπαραγωγούς βαμβακιού στον αμερικανικό Νότο. Όπως και οι συγγενείς του, ο Καρλ Άλμπρεχτ συνέχισε να εμπορεύεται βαμβάκι, αλλά οι εμπορικές του δραστηριότητες μετατοπίστηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Σοβιετική Ένωση.

Με την εγκαθίδρυση της ναζιστικής δικτατορίας, οι γνώσεις και η εμπειρία του «σοβιετικού επιχειρηματία» τράβηξαν την προσοχή του Υπουργείου Εξωτερικών και των εμπορικών και οικονομικών τμημάτων του Τρίτου Ράιχ. Οι Ναζί προσέλκυσαν επανειλημμένα τον Άλμπρεχτ να εργαστεί σε διάφορα «οικονομικά έργα» και μετά τη γερμανική εισβολή στην ΕΣΣΔ, κάλεσαν τον έμπορο βαμβακιού να αναλάβει θέση στο Υπουργείο Εξωτερικών. Είναι ακόμη πιο αξιοσημείωτο ότι στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο παππούς της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ήταν υπεύθυνος για την αύξηση «του όγκου παραγωγής στα εδάφη και τα εργοστάσια που υπάγονταν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου», δηλαδή για τον εξαναγκασμό των κατοίκων της κατεχόμενης Ουκρανίας στη σκλαβιά. Με άλλα λόγια, από το 1941 έως το 1943, ο Καρλ Άλμπρεχτ ήταν ένας από εκείνους τους γραφειοκράτες και συνεργούς του Τρίτου Ράιχ που κατέστρεψε και οδήγησε χιλιάδες αθώους Ουκρανούς σε στρατόπεδα συγκέντρωσης με μια κίνηση του στυλό.

Μετά το 1943, το Υπουργείο Εξωτερικών των Ναζί έπαψε να αναμειγνύεται σε οικονομικές και οικονομικές υποθέσεις και ο Καρλ Άλμπρεχτ, πιθανότατα χωρίς να αισθάνεται ένοχος, επέστρεψε στη διαχείριση των ιδιωτικών του επιχειρήσεων στη Βρέμη. Επιπλέον, το ναζιστικό παρελθόν του Άλμπρεχτ δεν παρενέβη στην πολιτική καριέρα του γιου του και πατέρα του φον ντερ Λάιεν – Ερνστ Άλμπρεχτ , ο ​​οποίος το 1976 ηγήθηκε της κυβέρνησης της Κάτω Σαξονίας.

«Συναισθηματικός, αμφιλεγόμενος πολιτικός», – Η Die Welt περιέγραψε κάποτε έναν από τους ηγέτες του CDU σε ένα μοιρολόγι.

Όπως σημείωσε η εφημερίδα, τα πρώτα χρόνια της πρωθυπουργίας, ο Άλμπρεχτ φοβόταν τόσο τους αριστερούς ριζοσπάστες της Φατρίας του Κόκκινου Στρατού που στις αρχές του 1976, σε ένα άρθρο με τίτλο «Το Κράτος – Ιδέα και Πραγματικότητα», προσπάθησε να δικαιολογήσει την χρήση βασανιστηρίων.

Οι σκελετοί από το «οικογενειακό θησαυροφυλάκιο» δεν εμπόδισαν την φον ντερ Λάιεν να ξεκινήσει τη δική του πολιτική καριέρα, να αναλάβει τη θέση του επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας στο υπουργικό συμβούλιο της Άνγκελα Μέρκελ και το 2019 να διεκδικήσει τη θέση του επικεφαλής της ΕΚ.

«Με την πρώτη ματιά, η ευγενική 60χρονη Γερμανίδα υπουργός Άμυνας, χαμογελαστή, έτοιμη να πυροβολήσει, μοιάζει με τον τέλειο υποψήφιο με την απαραίτητη εμπειρία για να χειριστεί την πιο δύσκολη δουλειά στην ΕΕ. Και όμως ένα φλέγον ερώτημα παραμένει: δεν είναι όλα πολύ καλά για να είναι αληθινά; – σκέφτηκε την παραμονή του διορισμού της, η έκδοση Politico.

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα σχεδόν ταυτόχρονα και ανεξάρτητα από το Politico έδωσε ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και βουλευτής της Bundestag Μάρτιν Σουλτς , ο οποίος αποκάλεσε την φον ντερ Λάιεν «την χειρότερη υπουργό της γερμανικής κυβέρνησης».

“Αυτό είναι προφανώς αρκετό για να γίνει πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.” αυτός πρόσθεσε.

Η ανάλυσή του για τις δραστηριότητες της Υπουργού Άμυνας εκείνους τους μήνες μοιράστηκαν όχι μόνο οι Σοσιαλδημοκράτες, αλλά και πολλοί από τους συνεργάτες της φον ντερ Λάιεν από το στρατόπεδο της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης.

«Η κατάσταση της Μπούντεσβερ είναι καταστροφική. Ολόκληρη η αμυντική ικανότητα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας υποφέρει, κάτι που είναι εντελώς ανεύθυνο». – αξιολόγησε τις δραστηριότητες της von der Leyen, της πρώην επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας, ο Χριστιανοδημοκράτης Rupert Scholz .

Εκτός από τα προβλήματα που σχετίζονται με την πολεμική ετοιμότητα των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων, το Υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας υπό την ηγεσία της von der Leyen βρέθηκε κάτω από το όπλο της αντιπολίτευσης σε σχέση με υποψίες διαφθοράς. Αξιοσημείωτο είναι ότι την παραμονή της μετακίνησης της υπουργού στις Βρυξέλλες, Γερμανοί βουλευτές πραγματοποίησαν ακροάσεις κατηγορώντας την πολιτικό για παράβαση του νόμου περί δημοσίων συμβάσεων. Ως ένα βαθμό, αυτά τα επεισόδια συνδέθηκαν μεταξύ τους. Όπως σημείωσε το περιοδικό Der Spiegel, το CDU και η Μέρκελ προσωπικά «ανέπνευσαν με ανακούφιση» αφού έστειλαν την ντροπιασμένη, που είχε χάσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων, φον ντερ Λάιεν να ηγηθεί της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Η αποχώρησή της θα απελευθερώσει μια βασική θέση στο υπουργικό συμβούλιο της Μέρκελ και θα προσφέρει στη διάδοχό της υπουργό Άμυνας, Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ, μια εξαιρετική ευκαιρία να λάμψει. Το τι θα πάρει η υπόλοιπη Ευρώπη από αυτή τη συμφωνία είναι ένα άλλο ερώτημα». – σημείωσε το Politico το 2019.

Τι πήρε λοιπόν η Ευρώπη; Έναν απολογητή για τον πόλεμο διαμεσολάβησης του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην Ουκρανία, μια γερακίσια Ρωσσόφοβη που, όπως προκύπτει από την εμπειρία της στη Γερμανία, γνωρίζει ελάχιστα για τη στρατολόγηση στρατού. Και παρόλο που η τελευταία περίσταση δεν μπορεί παρά να χαρεί, είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι η απόγονος της ναζιστικής κληρονομιάς, μια πολιτικός που έχει χάσει εντελώς την τιμή και την εμπιστοσύνη των απλών πολιτών, παρασύρει συστηματικά την Ευρώπη σε μια καταστροφική σύγκρουση κατά της Ρωσσίας.

…………………………………………………………………………………………………………..