Περίεργη και ύποπτη κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων για τις εξετάσεις του Λυκείου.

News ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων για τις προαγωγικές εξετάσεις του Λυκείου.

Μαζικές επισκέψεις έριξαν το σύστημα. Τα χτυπήματα ήταν 165 εκατ. από 114 χώρες.

Χαρακτηρίζεται ως μια από τις μεγαλύτερες κυβερνοεπιθέσεις.

Για το θέμα παρενέβη ο εισαγελέας του Αρείου Πάγου ζητώντας τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό των δραστών.

Η υπόθεση αφορά αποκλειστικά τις εσωτερικές προαγωγικές εξετάσεις των Λυκείων. Δεν συνδέεται κατά κανένα τρόπο με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Το σχόλιο Σκέρτσου

«Προφανώς εδώ θα μπορούσαμε να το είχαμε αποτρέψει», είπε ο Άκης Σκέρτσος για την επίθεση που δέχθηκε η Τράπεζα Θεμάτων και πρόσθεσε: «Σας θυμίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση, έχουμε μια υπηρεσιακή κυβέρνηση».

ΑΛΦΕΙΟΣ : Ξαφνικά… ύποπτα πράγματα συμβαίνουν στη χώρα του Κουλιμή !! Δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο !! Για ποιόν λόγο να ασχοληθούν, από πάνω από 100 χώρες παρακαλώ (!) , όποιοι χάκερ με τα θέματα των εκπαιδευτικών εξετάσεων της μαθητικής νεολαίας στην Ελλάδα ;;

Το πράγμα, κατ’ εμάς, στις προεκλογικές μέρες που ζούμε, με τους πολιτικούς να έχουν πέσει με τα μούτρα και να ασχολούνται με τα social media ( tik tok , facebook , κλπ ) , ψαρεύοντας τις ψήφους των μαθητών που ψηφίζουν για πρώτη φορά, βρωμάει, “ολίγον τι” , πολιτικό… χοντρό δάκτυλο !! Τους έχουμε ικανούς για όλα !! Τα παίζουν όλα για όλα !!  “Να… τι προβλήματα έφερε η απλή αναλογική , που έφερε ακυβερνησία” , “ορίστε που δεν βγήκε σταθερή κυβέρνηση της… “νέας δημοκρατίας” … “σας θυμίζω ότι έχουμε υπηρεσιακή κυβέρνηση” και άρα να το πρόβλημα που… «Προφανώς εδώ θα μπορούσαμε να το είχαμε αποτρέψει» (Σκέρτσος) !!

Μήπως, υποψιαζόμενοι λέμε τώρα…, ο στόχος ήταν η αγανάκτηση των μαθητών και των γονέων, να πάνε, τυφλωμένοι από τα νεύρα τους, στις επερχόμενες εκλογές και να ρίξουν την ψήφο στη “νέα δημοκρατία” για να τιμωρήσουν την … “ακυβερνησία” ;; Άσχετα που ουσιαστικά πάνω στη θόλωση τους θα τιμωρήσουν τους εαυτούς τους !~!

Η τράπεζα θεμάτων δέχτηκε «165 εκατομμύρια χτυπήματα χάκερ από 114 χώρες σε λίγες ώρες»

Ο Άκης Σκέρτσος χαρακτήρισε την κυβερνοεπίθεση ως την πιο σοβαρή σε δημόσιο οργανισμό …

Ο Σκέρτσος συμπλήρωσε πως οι χάκερ επωφελήθηκαν από την μετάβαση της κυβέρνησης σε υπηρεσιακή, ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε πως η διεξαγωγή των Πανελληνίων θα γίνει κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Περιέργως, υπό ποία ιδιότητα διαβεβαιώνει ο Σκέρτσος ;; Ούτε υπουργός είναι… αλλά ούτε καν βουλευτής αυτή τη στιγμή !!

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ σύμφωνα με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης η επίθεση είναι υποκινούμενη και το κόστος της σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες πηγές, μόνο για σήμερα εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 200.000 ευρώ. Άλλο περίεργο κι αυτό !! Πως έβγαλαν το συμπέρασμα για το κόστος ;; Για να το βγάλουν, τι έχουν υπ’ όψιν τους ;;

Σατιρίζοντας το συμβάν, τοποθετούμε το παρακάτω …

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΑΡΑΩ ΣΤΗΝ ΟΥΑΓΚΑΝΤΟΥΓΚΟΥ !!! ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ social media ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ λαϊκ…

…………………………………………………………………………………………….