Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΑΡΑΩ ΣΤΗΝ ΟΥΑΓΚΑΝΤΟΥΓΚΟΥ !!! ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ social media ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ λαϊκ…

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυριάκος έχει ρεύμα στην Ουαγκαντούγκου

😆 😆 😆 😆 😆 🙁 🙁 🙁 🙁

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΙΑΣ ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΟΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ … ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΑΝΟΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ … “ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ” ΠΟΥ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ …

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΛΟΓΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!

………………………………………………

https://www.efsyn.gr/politiki/paraskinia/285868_o-kyriakos-ehei-reyma-stin-oyagkoyntoygkoy

Έγραφε η «Καθημερινή» χθες, για το «οργανωμένο σχέδιο “επίθεσης”» που «γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media του πρωθυπουργού», σημειώνοντας «ότι υπήρχε ανάρτηση με 80.000 αντιδράσεις, εκ των οποίων 60.000 ήταν dislike!».

Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης (του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς, ποιου άλλου;), «το επιτελείο του πρωθυπουργού να διακόψει προσώρας τις αναρτήσεις, καθώς οι λογαριασμοί του δεν κινήθηκαν για δύο μέρες». Ευτυχώς όμως, όπως γράφει και σήμερα η «Καθημερινή», ο ανιψιός του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης που λύνει και δένει στο Μαξίμου, «είχε ”προβλέψει” εδώ και καιρό πως μπορεί να υπάρξει τέτοια στοχοποίηση», γι’ αυτό και «συνιστά ψυχραιμία θεωρώντας πως μόλις τα πράγματα βελτιωθούν επί του πεδίου –σε οικονομία και πανδημία– θα εκτονωθεί και η κατάσταση στο Διαδίκτυο».

Ωστόσο ήρθε χθες ένα αποκαλυπτικό και ξεκαρδιστικό ρεπορτάζ του ThePressProject που αποδεικνύει πως όχι μόνο δεν υπάρχει «οργανωμένο σχέδιο “επίθεσης”», αλλά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο! Ο πρωθυπουργός (οι διαχειριστές της σελίδας του δηλαδή) αγοράζει likes στα social media: «Τι κοινό έχει ο Hawrw από το Ιράκ, ο Chi από το Λάγος, ο Klodian από το Ελμπασάν, ο Mirshad από το Αζερμπαϊτζάν, ο Genci από την Αλβανία, ο Muhammad από το Καράτσι του Πακιστάν, η Riste από τη Βόρεια Μακεδονία, ο Baba από τη Φρανκφούρτη, ο Esoteric Nous από την Ισπανία, ο Yassine από την Κασαμπλάνκα, ο Kazi από το Λακσμιπούρ του Σιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές και ο Martine από το Ουαγκαντουγκού; Είναι όλοι οπαδοί του Κυριάκου Μητσοτάκη και το αποδεικνύουν με το like τους στις πρόσφατες αναρτήσεις του πρωθυπουργού».

Εννοείται πως στο Twitter γίνεται πάρτι με το #Ουαγκουντουγκου. Ενδεικτικά:

* Με πήραν τηλέφωνο από Ουαγκαντουγκού να με ρωτήσουν ποιος είναι ο Μητσοτάκης και τους το έκλεισα.

* Είμαστε σίγουροι ότι οι πολίτες του #Ουαγκουντουγκού δεν θα ψηφίσουν στις Ελληνικές εκλογές;

* Άνω Ουαγκουντουγκού, Μητσοτάκης 90%
Δώθε Ουαγκουντουγκού, Μητσοτακης 91%
Πέρα #Ουαγκουντουγκού, Μητσοτάκης 99,9%

* Το #Ουαγκουντουγκου είναι μπλε είναι μπλε είναι μπλεεε

* Ουαγκουντουγκιωτες και Ουαγκουντουγκιωτισσες!

* Τον Δαπίτη στην #ουαγκουντουγκου τον φωνάζουν Δουπουγκουντουγκου

…………………………………………………………………….