Μεροληπτικά το IMF δίνει $15,6 δις στην Ουκρανία. Στην Ελλάδα επέβαλαν μνημόνια !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι και η διευθύνουσα σύμβουλος του ΔΝΤ Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα. Απεικόνιση: president.gov.ua

ΑΛΦΕΙΟΣ : Δίνουν και τα ρέστα τους στην πρεμούρα τους να κρατήσουν στη ζωή το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου !! Μεροληπτικά και χωρίς πολλές διατυπώσεις, ούτε μνημόνια, ούτε δεσμεύσεις για μέτρα, πετάνε τα δις στη μαύρη τρύπα ενός κράτους που είναι έρμαιο στα χέρια της μαφίας Ζελένσκι !!

Αντιθέτως, στις 6 Μαΐου 2010 Ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή το πρώτο μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ για τα μέτρα που θα ληφθούν, προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός στήριξης. Ο Πολ Τόμσεν, αυτός ο «ειδικός», Δανός οικονομολόγος, επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα, «προωθήθηκε» μέσα από την καρδιά του οργανισμού στην Ουάσιγκτον. Βρισκόταν στο πλάι της Κριστίν Λαγκάρντ, ως αναπληρωτής διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος.

Διαχειριζόταν για λογαριασμό του οργανισμού, όχι μόνο την ελληνική περίπτωση αλλά και την ουκρανική, ένα άλλο κρίσιμο θέμα της Ευρώπης. Ένθερμος υποστηρικτής της δημοσιονομικής λιτότητας και της απελευθέρωσης της αγοράς εργασίας, ο Πολ Τόμσεν, είναι ένας από του τρεις εκπροσώπους της Τρόικας με την οποία η Ελλάδα υπέγραψε τα Μνημόνια λιτότητας…

Κι έτσι αποδεικνύεται ότι και το ΔΝΤ είναι υποχείριο των ΗΠΑ, που πνέει τα λοίσθια, στον απεγνωσμένο πόλεμο εναντίον της Ρωσσίας !! BRICS. Έρχεται το νέο νόμισμα με βάση τον χρυσό και άλλα πολύτιμα. Αναδύεται ο νέος πολυπολικός κόσμος !!

…………………………

Εκτεταμένη χρηματοδότηση: Το Κίεβο έλαβε την πρώτη δόση από το ΔΝΤ ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Το ΔΝΤ μετέφερε την πρώτη δόση των 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία ως μέρος ενός νέου χρηματοδοτικού προγράμματος. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα, 3 Απριλίου, ο επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας της χώρας Andriy Pyshny.

«Η Ουκρανία έλαβε την πρώτη δόση από το ΔΝΤ στο πλαίσιο του νέου διευρυμένου προγράμματος χρηματοδότησης. Πρόκειται για 2 δισεκατομμύρια Ειδικά Τραβηκτικά Δικαιώματα, που είναι περίπου 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια». – έγραψε ο Lush στο Facebook.

Όπως ανέφερε η EADaily , στις 31 Μαρτίου, το Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ ενέκρινε τη διάθεση 15,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία ως μέρος ενός τετραετούς δανειακού προγράμματος. Πρόκειται για το μεγαλύτερο δάνειο για την Ουκρανία και το πρώτο σημαντικό πακέτο χρηματοδότησης από το ΔΝΤ για μια χώρα που εμπλέκεται στη σύγκρουση.

…………………………………………..

Σχετικά … ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΔΩΡΟΘΕΑΣ ΜΕΡΚΕΛ: «Η δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από την Ελλάδα» ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!

………………………………………………………………………………………………………………………