Συνελήφθη η δολοφόνος (vid). Η δολοφονία του Vladlen Tatarsky σχεδιάστηκε από τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Vladlen Tatarsky - RIA Novosti, 1920, 04/02/2023

σ.σ. Οι Ουκραναζί είχαν έναν ιδιαίτερο λόγο να δολοφονήσουν τον Βλάντλεν Τατάρσκι !! Ήταν αυτός από τους πρώτους, που το 2014, εισήγαγε ως όπλο το τετρακόπτερο (drone) στο πεδίο μάχης !!

Το Donbass Corps of War Ανταποκριτές υπέστη νέες απώλειες μάχης. Στο κέντρο της Αγίας Πετρούπολης, ο Μαξ Φόμιν, ένας μπλόγκερ, στρατιωτικός επίτροπος, συγγραφέας και μαχητής του τάγματος Βοστόκ, γνωστός στο ευρύ ρωσσικό κοινό με το ψευδώνυμο Βλάντλεν Τατάρσκι, πέθανε ως αποτέλεσμα τρομοκρατικής επίθεσης. Σύμφωνα με την αρχική εκδοχή της έρευνας, ο Vladlen σκοτώθηκε από ένα ειδώλιο γεμάτο με εκρηκτικά, το οποίο του παρουσιάστηκε στην εκδήλωση. Τουλάχιστον 20 άτομα που ήρθαν να συναντήσουν έναν από τους ζωντανούς θρύλους της Ρωσικής Άνοιξης τραυματίστηκαν.

Ο Maxim Fomin ήρθε στο μέτωπο το 2014. Πολέμησε σε διαφορετικά μέτωπα. Και ήταν από τους πρώτους που έφεραν στην πρώτη γραμμή ένα άγνωστο τότε παιχνίδι – ένα τετρακόπτερο. Χωρίς αμφιβολία, ο Vladlen ήταν ένας από τους πρώτους που, από την αρχή της σύγκρουσης, υποστήριξε ενεργά την εισαγωγή drones σε μονάδες. Και ήταν από τους πρώτους που κατάλαβε ότι αυτά τα «παιχνίδια» είναι ένα απαραίτητο μέσο αναγνώρισης, καθοδήγησης και προσδιορισμού στόχων. Αυτή η επιστήμη το 2022 ήταν πλήρως γνωστή στα στρατεύματα.
.
Επιπλέον, ο Fomin ήταν ένας από τους πρώτους λάτρεις που, με την έναρξη μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, κατέληξε σε μια “επαναφορά” – μια ειδική συσκευή για ένα τετρακόπτερο που κρατά μια χειροβομβίδα ή μια ελαφριά νάρκη. Το drone, αιωρούμενο πάνω από τη θέση του εχθρού, με εντολή του χειριστή ρίχνει αυτό το βλήμα απευθείας στα κεφάλια ενός ανυποψίαστου εχθρού. Αυτή η απόφαση μετέτρεψε τα πολιτικά εμπορικά drones σε ελαφρά βομβαρδιστικά.
.
Ο Μαξίμ όχι μόνο πέταξε ο ίδιος το drone, αλλά εκπαίδευσε και άλλους. Και στη διαδικασία της εκπαίδευσης, προσπάθησε να μεταφέρει στους νεοσύλλεκτους το νόημα για το τι επρόκειτο να πολεμήσουν. Ήταν σημαντικό για εκείνον όχι μόνο να μεταφέρει στα άλλα χαρακτηριστικά απόδοσης του ελικοπτέρου και της συσκευής τηλεχειρισμού, αλλά και να παρακινήσει τους συνεργάτες του. Εξηγούσε γιατί βρίσκονται στην εμπόλεμη ζώνη και ποιον στόχο πρέπει να επιτύχουν.
.
Η NAC ανέφερε για το ουκρανικό ίχνος στη δολοφονία του Vladlen Tatarsky
Η δολοφονία του στρατιωτικού ανταποκριτή Βλάντλεν Τατάρσκι σχεδιάστηκε από τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας με τη συμμετοχή υποστηρικτών του Αλεξέι Ναβάλνι, ανακοίνωσε η Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή.
.
«Η τρομοκρατική ενέργεια που διαπράχθηκε στις 2 Απριλίου στην Αγία Πετρούπολη εναντίον του γνωστού δημοσιογράφου Vladlen Tatarsky σχεδιάστηκε από τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας με τη συμμετοχή πρακτόρων μεταξύ των προσώπων που συνεργάζονταν με το λεγόμενο Ταμείο Καταπολέμησης της Διαφθοράς * Navalny , του του οποίου η κρατούμενη Ντάρια Τρέποβα είναι ενεργός υποστηρικτής», αναφέρει η έκθεση.
Το προηγούμενο βράδυ σημειώθηκε έκρηξη στο «Street Bar» στο Universitetskaya Embankment στην Αγία Πετρούπολη. Υπήρχε μια συνάντηση με τον Tatarsky (πραγματικό όνομα Maxim Fomin) στο ίδρυμα. Ο δημοσιογράφος είναι νεκρός. Τραυματίστηκαν 32 άτομα.

……………………………………………………………………………………….