Η γυφτογάγγραινα του ΟΣΕ που συμβάλει στη μη ασφαλή λειτουργία !! Θα γίνει κάτι με δαύτους ;;

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΦΕΙΟΣ : Συλλέξαμε μερικά σχετικά δημοσιεύματα, μετά και τις αναφορές ιθυνόντων ότι, οι συνεχείς κλοπές καλωδίων του ΟΣΕ ευθύνονται για τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις στην ομαλή λειτουργία του δικτύου κίνησης.
Είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη ράτσα βρίσκεται υπό καθεστώς προστασίας, ειδικά από τους πολιτικούς χάριν της έρμης ψήφου !! Όλοι ποντάρουν στην άγραν ψήφων από δαύτους !!
Μετά την τραγωδία των Τεμπών, μήπως ήρθε ο καιρός να προστατευτεί η ασφαλής μετακίνηση και η ζωή των Ελλήνων ;; Το πως θα γίνει, το γνωρίζουν πολύ καλά τα αστυνομικά όργανα !! Γιατί μέχρι σήμερα δεν γίνεται… πάλι το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα αστυνομικά όργανα !! Ρωτήστε τους να μάθετε !! Διότι οι παθόντες ανά την Ελλάδα το γνωρίζουν …
………………….
 ➡ 12-1-2007 Η μαφία του χαλκού. Στις περιπτώσεις που οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για Τσιγγάνους και ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Στόχος τους μάλιστα έχουν γίνει εγκαταστάσεις του ΟΣΕ.
 ➡ 15-1-2012 Έκλεψαν καλώδια του ΟΣΕ. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία τα της αστυνομίας, οι δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας 35 και 40 χρόνων, είχαν αφαιρέσει τη «λεία» χαλκού νωρίτερα από τις σιδηροδρομικές γραμμές στην περιοχή.
 ➡ 3-4-2012 Η ζημία για τον ΟΣΕ, από τον οποίο έχουν κλαπεί 120 χιλιόμετρα καλωδίων, 10 εκατομμύρια ευρώ. Τα στοιχεία για τους ελέγχους του ΣΔΟΕ διαβιβάστηκαν στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης…
 ➡ 5-4-2014 Νεαροί τσιγγάνοι έκλεψαν μεταλλικές ράγες στα Φάρσαλα, από χώρο αποθήκευσης υλικών του ΟΣΕ.
 ➡ 17-9-2018 Έκλεψε καλώδια του ΟΣΕ αξίας άνω των 8.000 ευρώ, ένας 64χρονος, υπήκοος Γεωργίας.
➡ 25-5-2022 Συμμορίες του σκραπ ξήλωσαν γέφυρα στον Στρυμόνα Η «μπίζνα», που είναι ιδιαίτερα επικερδής, ασκείται κυρίως από αθίγγανους, σε όλες σχεδόν τις Βαλκανικές Χώρες και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός ελέγχου της μαφίας. Κατεβαίνουν στη Μακεδονία και τη Θράκη, όπου σε συνεργασία με Έλληνες, ή και μόνοι τους, επιδίδονται σε κλοπές.
……………………………………….
Σχετικά …

Πολιτεία ώρα μηδέν

Έγκλημα ΟΣΕ. Ο Τσίπρας χασκογελάει στον τόπο της τραγωδίας (vid) !! 45εκ.€ πούλησε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς

Χαμός στο Twitter του θρασύτατου Μητσοτάκη !! Δεν τον ξεπλένει ούτε ο Αλφειός από το βρισίδι που τρώει !!

Τετέλεσται Μητσοτάκη ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ !! Που έχεις και θράσος να πετάς ευθύνες σε άλλους !!

Έγκλημα ΟΣΕ. Εξώδικο που είχε σταλεί τους καθιστά όλους ποινικά υπεύθυνους !! Να παραιτηθεί ΤΩΡΑ η κυβέρνηση του Μητσοτάκη !!

Τραγωδία ΟΣΕ. Μια παραίτηση από τον Απρίλιο 2022, “δείχνει” όχι μόνο πολιτικές ευθύνες του υπουργού Καραμανλή που παραιτήθηκε !

Συνδικαλιστές ΟΣΕ πριν 1 μήνα !! “οι Κυβερνήσεις και η σημερινή, έχει άλλες προτεραιότητες και όχι την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών. Αντιλαμβάνονται την ασφάλεια ως κόστος”

ΟΣΕ. 30 χρόνια κωλυσιεργούν τον εκσυγχρονισμό κίνησης συρμών. Την ευθύνη φέρει ακέραια η κυβέρνηση !!

………………………………………………………………………………………………….