Είναι παράνομη η σημερινή διπλό-πληρωμή των “κόκκινων” δανείων; Δείτε τι λέει ο καθηγητής Κων. Κυρίτσης !!

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
https://www.researchgate.net/publication

[ … Είναι παράνομη η σημερινή διπλόπληρωμή των μη εξυπηρετούμενων δανείων του 20082013 από τον Ελληνικό λαό η μήπως υπάρχει κάποια αοριστία?
Απάντηση. Είναι φανερό πως το δημόσιο που είναι ο λαός, όταν με αυτό το ΦΕΚ Ν. 3723 ΦΕΚ Α250/9.12.2008 άρθρ. 5 και τα ανάλογα δις με κατοπινά ΦΕΚ 20082012 όπως στην παράγραφο 1) δίνει εντολή στην τράπεζα να αποπληρωθούν μη εξυπηρετούμενα δάνεια, τότε ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ για τις τράπεζες να μη διαγράφουν από τα ηλεκτρονικά τους συστήματα τις απαιτήσεις από τα συγκεκριμένα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της περιόδου 20082012 και να συνεχίζουν να ζητούν να ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ πάλι από τον λαό, είτε αναθέτοντας την διαχείριση των απαιτήσεων σε εταιρίες φαντς διαχειρίσεως , είτε να τα τιτλοποιούν και να πουλάν το όποιο οικονομικό αποτέλεσμα αυτών των απαιτήσεων σε εταιρείες φαντς αποκτήσεως… ]

Υπέπεσε στην αντίληψη μας και το δημοσιεύουμε. Ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης, Αναπληρωτής καθηγητής (το 2013)  στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο τμήμα ΛογιστικήςΧρηματοοικονομικής !!

Γράφαμε ότι, οι κυβερνήσεις έτρεξαν να σώσουν τις τράπεζες με τις ανακεφαλαιοποιήσεις … που όλα τα δάνεια αποπληρώθηκαν από τον ελληνικό λαό (έχουν πληρωθεί από τον “βασικό μέτοχο” , λέει η εξεταζόμενη, σχετικά με το δάνειο του Μητσοτάκη για την εφημερίδα Κήρυξ Χανίων) !! Υπ’ όψιν ότι ο βασικός μέτοχος είναι το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή οι Έλληνες, ο ελληνικός λαός, το όνομα του οποίου επικαλούνται όλοι αυτοί !!

Δείτε το βίντεο !!

.

Όταν ο Παπαδόπουλος με τη Χούντα χάρισε τα χρέη προς τις τράπεζες, κυρίως των αγροτών, απαίτησε την άρση των υποθηκών με την απόσβεση των χρεών από το Κράτος και προστάτευσε τις ιδιοκτησίες των Ελλήνων !! Οι σημερινοί διαχειριστές του Κράτους τι έκαναν ;; Για το δάνειο του Μητσοτάκη, αν ήταν ενυπόθηκο, έχει κρατήσει την υποθήκη η τράπεζα και τώρα την πούλησε σε fund ;; Λογικά όχι, διότι τα δάνειο διαγράφηκε εντελώς και άρα, αν υπήρχε υποθήκη έχει αρθεί !!

Το χειρότερο και αίσχιστο της υπόθεσης είναι ότι, για να πάρουν τις ανακεφαλαιοποιήσεις οι τράπεζες, έκαναν εκκαθάριση των δανείων, πήραν τα χρήματα και διέγραψαν τα χρέη (όπως ακριβώς το λέει στο βίντεο η εξεταζόμενη) !! Παρανόμως και μαφιόζικα, οι τράπεζες κράτησαν και πούλησαν τις υποθήκες στα funds, για ένα ακόμη ληστρικό κέρδος, στο 8 έως 20% της ονομαστικής αξίας κάθε δανείου !!

Ως γνωστόν τα ιδιωτικά καταστήματα που λέγονται τράπεζες, πωλούν και αγοράζουν χρήμα μόνο με κέρδος και είναι περίεργο, πως, αν δεν είχαν εξοφληθεί από το Δημόσιο(δλδ τους Έλληνες) , πούλησαν τα δάνεια με τεράστια ζημιά γι αυτές ; Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση !! Άρα, εδώ έχουμε την εφαρμογή ενός από χρόνια οργανωμένου σχεδίου ληστείας και αφελληνισμού της ακίνητης ιδιοκτησίας !!

Όμως, έχουν δικαίωμα ιδιώτες (τράπεζες και funds) , να επικαλούνται σε πράξεις τους το όνομα του ελληνικού λαού ;;

Εξ όσων γνωρίζουμε, μόνο οι Δημόσιες Κρατικές Υπηρεσίες (Βουλή, Κυβέρνηση, Δικαστήρια, και λοιπές) δικαιούνται να εκτελούν επ’ ονόματι του ελληνικού λαού, ως εντολοδόχοι διαχειριστές της περιουσίας των κυρίαρχων ιδιοκτητών Ελλήνων !!

Διαβάστε την εξειδικευμένη διατριβή του Καθηγητή !!

……………………..

Όλα τα κοράκια μαζί στα funds !! Ο γιος του Αρεοπαγίτη Ντογιάκου, τα παιδιά του Σιούφα, ο Πάτσης, κόμματα της Βουλής, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, επιμελητές !!

Σχετικά …

Χ.Σεβαστίδης, σοβαροί προβληματισμοί για τον ρόλο των ιδιωτικών «Βάσεων Νομικών Πληροφοριών» και συγχρόνως ορισμένες σκέψεις για την νομιμοποίηση των εταιριών διαχείρισης του Ν. 3156/2003

Χειρότερος κι από τον σεισμό της Τουρκίας ο Άρειος Πάγος !! Τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών από τα funds…

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΥΣ 1111

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… “ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ” ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;; ΖΕΙΤΕ ;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

Το ΕΓΚΛΗΜΑ. Οι τράπεζες, τα funds και η συνέργεια των κομμάτων της Βουλής υπέρ τους

Σύνταγμα της Ελλάδας
Βουλή των Ελλήνων

Άρθρο 17

[ 1. H ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Kράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος.

2. Kανένας δεν στερείται την ιδιοκτησία του, παρά μόνο για δημόσια ωφέλεια που έχει αποδειχθεί με τον προσήκοντα τρόπο, όταν και όπως ο νόμος ορίζει, και πάντοτε αφού προηγηθεί πλήρης αποζημίωση, που να ανταποκρίνεται στην αξία την οποία είχε το απαλλοτριούμενο κατά το χρόνο της συζήτησης στο δικαστήριο για τον προσωρινό προσδιορισμό της αποζημίωσης. Aν ζητηθεί απευθείας ο οριστικός προσδιορισμός της αποζημίωσης, λαμβάνεται υπόψη η αξία κατά το χρόνο της σχετικής συζήτησης στο δικαστήριο. ]

…………………………………………………………………………………………………..