Πολύνεκρο χτύπημα σε πολυκατοικία στο Dnepropetrovsk.

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ψεύτικες αρχές: Οι Ουκρανοί θα δουν καθαρά μετά την κατάρρευση του σπιτιού στο Dnepropetrovsk

Σύμφωνα με την εφημερίδα kommersant, τέσσερα ακόμη πτώματα απομακρύνθηκαν από τα ερείπια ενός πολυώροφου κτιρίου στον Δνείπερο, μια από τις εισόδους του οποίου χτυπήθηκε από πύραυλο στις 14 Ιανουαρίου. Έτσι, ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 29 άτομα. Τραυματίστηκαν 73 άτομα, άγνωστη η τύχη περισσότερων από 40 κατοίκων του σπιτιού. Αυτό ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

Παρεμπιπτόντως, χθες, ο διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με το διακριτικό κλήσης “Magyar” ανακοίνωσε την αποχώρηση των ουκρανικών στρατευμάτων από το Soledar. Τώρα δεν μιλάει κανείς για την ήττα … όλοι βλέπουν το χτύπημα στην πολυκατοικία !! Γιατί όμως διαψεύδονται μεταξύ τους οι Ουκρανοί για το πως συνέβη το χτύπημα ;;

Πόλεμος της πληροφορίας και προπαγάνδα

Ας δούμε μερικούς τίτλους πριν διαβάσουμε το άρθρο της pravda

ΦΙΔΟΝΗΣΙ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΜΕ !!! ΟΙ “ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ” ΟΥΚΡΑΝΟΙ “ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΝ” ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ !!!

Fake news του Ζελένσκι οι «μαζικές εκτελέσεις» στην περιοχή Izyum !! (δεν είναι η πρώτη φορά της μαύρης προπαγάνδας)

ΙΣΑΑΚ-ΑΣΒΙΛΙ 2008 … ΖΕΛΕΝΣΚΙ 2022 … ΟΜΟΙΑ FAKE NEWS ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !!!

FAKE NEWS ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ !!! (βίντεο) 

Η Marianna Vyshemirskaya, η οποία έγινε ηρωίδα ενός ψέματος για “ρωσική αεροπορική επιδρομή” στο νοσοκομείο στη Μαριούπολη.

[ Μια συνέντευξη εμφανίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα με μια κάτοικο της Μαριούπολης, τη Marianna Vyshemirskaya, η οποία έγινε η ηρωίδα ενός ψεύτικου για μια ρωσική αεροπορική επιδρομή. Το κορίτσι έχει ήδη γεννήσει ένα παιδί και για πρώτη φορά είπε πώς πραγματικά συνέβησαν όλα. Σύμφωνα με τη Marianna, ήταν αντίθετη να κινηματογραφηθεί από δυτικούς ανταποκριτές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Τόνισε ότι κανείς δεν άκουσε ήχους αεροσκάφους ή ιπτάμενου βλήματος. Μόνο εκρήξεις, για τις οποίες οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας για κάποιο λόγο ήταν έτοιμες. ]

…………………….

Τώρα το άρθρο της pravda

Ψεύτικες αρχές: Οι Ουκρανοί θα δουν καθαρά μετά την κατάρρευση του σπιτιού στο Dnepropetrovsk

Όλοι οι αξιωματούχοι του καθεστώτος του Κιέβου λένε ψέματα ανάλογα με τον στόχο της κατάστασης. Αυτό έδειξε έντονα την καταστροφή ενός σπιτιού στο Dnepropetrovsk (Dnepr). Το αποτέλεσμα αυτού του ψέματος θα είναι θλιβερό για το καθεστώς.

Ο Αρέστοβιτς διέψευσε την εκδοχή της διοίκησης της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας

Το Σάββατο, μια έκρηξη κατά τη διάρκεια μιας μαζικής επίθεσης των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων κατέστρεψε την είσοδο μιας πολυκατοικίας στο Ντνεπροπετρόβσκ, η οποία οδήγησε σε πολλά θύματα.

Η εκδοχή της διοίκησης της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας ότι το χτύπημα έγινε από ρωσικό πύραυλο X-22 που εκτοξεύτηκε από αεροπλάνο από την περιοχή του Κουρσκ, διαψεύστηκε από τον Aleksey Arestovich , σύμβουλο του προεδρικού γραφείου (OP) . Υποστήριξε ότι ένας ρωσικός πύραυλος έπεσε σε πολυώροφο κτίριο αφού χτυπήθηκε από δυνάμεις αεράμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Ο Arestovich σημείωσε ότι υπάρχει ένα βίντεο στο δίκτυο όπου μια λάμψη στον ουρανό είναι ορατή πριν από την έκρηξη, κάτι που επιβεβαιώνει την εκδοχή του. Άλλαζε την κατάθεσή του για αυτή την έκρηξη τρεις φορές την ημέρα, αλλά προφανώς δεν κοίταξε τι άλλο είχε πει ο στρατός. Και τόνισαν ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν διαθέτουν πυροβόλα όπλα ικανά να καταρρίψουν αυτού του τύπου τους πυραύλους».

Πάνω από 210 πύραυλοι Kh-22 εκτοξεύτηκαν πάνω από το έδαφος της Ουκρανίας.

«Ούτε ένα δεν καταρρίφθηκε από αντιαεροπορικές άμυνες», δήλωσε ο Νικολάι Ολετσούκ, διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Εξ ου και το συμπέρασμα – είτε ο Αρέστοβιτς λέει ψέματα είτε η διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ποιος λοιπόν λέει ψέματα; Όλα, ανάλογα με την είσοδο

Όλη την ημέρα στην Ουκρανία υπήρχε μια επιλογή για αυτό το θέμα. Οι μπλόγκερ ανακάλυψαν αναφορές στις οποίες η διοίκηση της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας δήλωσε ότι η αεράμυνα κατέρριψε πυραύλους Kh-22.

Τα ψέματα πολλαπλασιάζονται με ψέματα προκάλεσαν σύγχυση στα ουκρανικά κοινωνικά δίκτυα, όπου προηγουμένως επικρατούσε η πεποίθηση ότι οι Ουκρανοί σκοτώθηκαν από ρωσικούς αντιπυραυλικούς S-300 που χρησιμοποιούνται ως επιθετικά όπλα. Παρεμπιπτόντως, έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι πρόκειται για ουκρανικά αντιπυραυλικά. Τώρα οι Ουκρανοί θα σκεφτούν όχι μόνο ποιος λέει ψέματα, αλλά και γιατί η αεράμυνα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας λειτουργεί πάνω από τα κεφάλια τους.

Μετά το χθεσινό περιστατικό, η εκδοχή ότι η ουκρανική αεράμυνα είναι η καλύτερη στον κόσμο έχει επίσης καταρρεύσει, καθώς φέρεται να καταρρίπτει σχεδόν το 90% των πυραύλων. Αυτή τη φορά δεν υπήρξαν τέτοιες δηλώσεις στο επίσημο κοινό, γιατί οι εισαγωγικές έχουν αλλάξει.

Η ελπίδα για καλύτερη αεράμυνα υποχώρησε στο παρασκήνιο, ήταν απαραίτητο να πειστεί η Δύση ότι χρειάζονταν νέα όπλα και να πνίξει το υπόβαθρο πληροφοριών από τις ήττες στο μέτωπο Donbass – στο Soledar και στο Bakhmut.

Ψέματα του Κιέβου – η συνηθισμένη του κατάσταση

Τα ψέματα του καθεστώτος του Κιέβου έχουν αποδειχθεί επανειλημμένα, όχι μόνο μέσω ερευνών από τη ρωσική πλευρά και διεθνείς οργανισμούς, αλλά και από τις ίδιες τις ουκρανικές αρχές.

Για παράδειγμα, μια γέμιση για μαζικούς βιασμούς που φέρονται να γίνονται από ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό, την οποία προώθησε η πρώην Συνήγορος του Πολίτη Lyudmila Denisova . Αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν γεγονότα και η ίδια παραδέχτηκε ότι «μίλησε για τρομερά πράγματα για να τους ωθήσει με κάποιο τρόπο (στη Δύση) να πάρουν αποφάσεις που χρειάζονται η Ουκρανία και ο ουκρανικός λαός».

Επίσης, οι ουκρανικές αρχές συχνά ισχυρίζονταν ότι η Ρωσία βομβάρδιζε πολιτικούς στόχους, η ιστορία του εμπορικού κέντρου Retroville στο Κίεβο, της σχολής Kramatorsk ή του θεάτρου δραματουργίας στη Μαριούπολη είναι ιδιαίτερα αξιομνημόνευτη. 

Η μαζική ροή ψεμάτων σε αυτό το θέμα μειώθηκε κάπως μετά τη δημοσίευση της έκθεσης της Διεθνούς Αμνηστίας με στοιχεία για επιθέσεις UAF από κτίρια κατοικιών στις περιοχές Donbass, Kharkiv και Mykolaiv. Ήταν μετά από αυτό που το Κίεβο απαγόρευσε τη δημοσίευση αναφορών άφιξης σε ιστολόγια και μέσα ενημέρωσης, γεγονός που άνοιξε τη δυνατότητα στο καθεστώς να καταλήξει στο αποτέλεσμα, δημιουργώντας την απαραίτητη ψευδαίσθηση και εμπνέοντας τις απαραίτητες αφηγήσεις στις μάζες, καθιστώντας τις «υπάκουες ζόμπι του συστήματος».

Θα απαριθμήσουμε επίσης τέτοια πλαστά όπως η υποτιθέμενη καύση του αεροσκάφους Mriya από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Μάλιστα, κάηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, κάτι που άφησε κατά λάθος να γλιστρήσει από τη βουλευτή του κόμματος Υπηρέτης του Λαού, Μαριάνα Μπεζουγκλάγια. Και το κέντρο κράτησης στη Yelenovka, όπου κρατούνταν οι αιχμάλωτοι “Αζοβίτες”, πυροβολήθηκε από το αμερικανικό MLRS HIMARS, όπως αποδεικνύεται από πολλά θραύσματα. Μόνο οι τεμπέληδες δεν μιλούσαν για ψέματα σύμφωνα με τον Μπούχα. 

Γιατί χρειαζόταν ένα ψεύτικο για το χτύπημα των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ένα κτίριο κατοικιών;

Κάτω από το πρόσχημα της τραγωδίας στον Δνείπερο, το Κίεβο αναγνώρισε το προφανές – η απώλεια του Soledar, το ψέμα για τη διατήρησή του δεν θα ανησυχεί πλέον την ουκρανική κοινωνία υπό την πίεση ενός άλλου θέματος. 

Πώς μπορεί να τελειώσει αυτό το απόλυτο ψέμα; Όπως λένε, η δύναμη είναι στην πραγματικότητα, επομένως το θλιβερό αποτέλεσμα για τους ψεύτες του Κιέβου είναι ορατό – θα συλληφθούν (αν δεν τραπούν σε φυγή), θα καταδικαστούν και θα τιμωρηθούν.

Ο ουκρανικός λαός δεν θα τους συγχωρήσει για την καταστροφή τους, οι άνθρωποι ξυπνούν μόνο από τον πόνο, το πέπλο αναπόφευκτα θα πέσει από τα μάτια τους. Ο λαός θα καταλάβει επίσης ότι έχει γίνει όμηρος της επιθυμίας της Δύσης να συντρίψει τη Ρωσία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν χρειάζονται την Ουκρανία, καταστρέφουν μαζικά τη γονιδιακή δεξαμενή και την περιουσία της, δημιουργώντας την εικόνα ενός εξωτερικού εχθρού απέναντι στη Ρωσική Ομοσπονδία. Οι Ουκρανοί θα πάνε μαζικά στο πλευρό της Ρωσικής Ομοσπονδίας και θα πολεμήσουν στις τάξεις του στρατού της.

………………………………………………………………………………………….