Gangster’s οι καταχρεωμένες με $31,5 τρις ΗΠΑ !! Με προϋπολογισμό $1,7 τρις, ρίχνουν τα μισά για όπλα !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
https://www.usdebtclock.org/world-debt-clock.html
Cowboy Gunslinger Stock Illustrations – 1,024 Cowboy Gunslinger Stock Illustrations, Vectors & Clipart - Dreamstime
dreamstime.com

ΑΛΦΕΙΟΣ : Είναι για γέλια !!! 😀 Δείτε τα χάλια των “παγκόσμιων τσαμπουκάδων” !! Απ’ την άλλη, θυμίζει τις ληστοσυμμορίες των καουμπόηδων-gangster του far west που σκότωναν και λήστευαν τους Ινδιάνους μέχρι που κατάφεραν να τους κλέψουν όλη την επικράτεια που σήμερα λέγονται … Η.Π.Α. και ληστεύουν όλον τον πλανήτη με τα πιστόλια στο χέρι !!

Για σύγκριση, ας δούμε και το χρέος τριών άλλων χωρών …

Όπα !! Τι βλέπουμε ; Ακόμα και η Ελλάς, έχει μεγαλύτερο χρέος από την Ρωσσία !!

Κι έρχονται αυτοί οι σύγχρονοι πιστολάδες καουμπόηδες και κάνουν τσαμπουκάδες πέρα – δώθε πάνω στον πλανήτη … κι ας είναι ξεβράκωτοι !!

………………………………

Ο νέος προϋπολογισμός των ΗΠΑ είναι η καλύτερη απόδειξη των σχεδίων τους να ξεκινήσουν πολέμους – Patrushev

Ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πατρούσεφ είναι βέβαιος ότι το ποσό των αμυντικών δαπανών στον προϋπολογισμό των ΗΠΑ για το 2023 αποδεικνύει τα σχέδια της Ουάσιγκτον να εξαπολύσει νέους πολέμους.

«Το προσχέδιο του αμερικανικού προϋπολογισμού για το 2023 είναι η καλύτερη απόδειξη των σχεδίων της Ουάσιγκτον να εξαπολύσει νέους πολέμους σε βάρος της ευημερίας των πολιτών της. Από τις συνολικές προγραμματισμένες δαπάνες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ύψους 1,7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, τα μισά διατίθενται για την άμυνα – περισσότερα από 850 δισεκατομμύρια δολάρια»,  σημείωσε ο Patrushev σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε σήμερα, 10 Ιανουαρίου, στο aif.ru.

Όπως αναφέρει η ΕΑdaily, ο Patrushev τόνισε ότι, σχεδιάζεται να διατεθούν 45 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο για τη συνέχιση των εχθροπραξιών στην Ουκρανία και την παράταση της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αύξηση των στρατιωτικών δαπανών γίνεται με φόντο την αύξηση του χρέους.

«Οι ίδιες οι ΗΠΑ και οι υποστηρικτές τους διολισθαίνουν αμετάκλητα στο χρέος. Το αμερικανικό δημόσιο χρέος έχει φτάσει τα 31 τρισεκατομμύρια δολάρια. Το χρέος της Αγγλίας – 2,4 τρισεκατομμύρια λίρες – ήταν το υψηλότερο από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ξεπέρασε το 101% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος. Το παγκόσμιο ρεκόρ για την αναλογία του χρέους προς το ΑΕΠ -πάνω από 2,6 φορές- κατέγραψε η Ιαπωνία με δημόσιο χρέος σχεδόν 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων»,  ανέφερε επίσημα στοιχεία ο Patrushev, σημειώνοντας ότι «οι χώρες που θεωρούν τους εαυτούς τους κύριοι του κόσμου δεν είναι πρόκειται να επιστρέψει αυτά τα χρέη».

………………………………………………………………………………………………………