Η Πολωνία “ετοιμάζει” το μέλλον της Ουκρανίας με διχοτόμηση ολοταχώς !!

News ΑΡΘΡΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Βαρσοβία κατέστησε σαφές στο Κίεβο ότι ο Μπαντεραϊσμός δεν θα επιβιώσει σε ένα μόνο κράτος και προσφέρθηκε να φέρει στην Πολωνία έργα τέχνης που ανήκαν στον ρωσικό πολιτισμό.

Αξίζει τον κόπο η ανάγνωση του παρακάτω άρθρου της pravda

Δεν υπάρχει διέξοδος: Ο Ζελένσκι παρέδωσε τα σιδεράκια Bandera στους Πολωνούς

Χάρτης με “Ουκρανική Αυτόνομη Περιφέρεια της Πολωνίας”. Εικονογράφηση: dziennik-polityczny.com

Η Βαρσοβία ώθησε τον Ζελένσκι να ακυρώσει τον Μπαντέρα

Το κέντρο Τύπου της Βερχόβνα Ράντα αφαίρεσε τη δημοσίευση από το Twitter με αφορμή τα γενέθλια του Ναζί Στέπαν Μπαντέρα , για τη δόξα του οποίου η Ουκρανία συμμετείχε στην οικοδόμηση του κράτους της. Την 1η Ιανουαρίου δεν πραγματοποιήθηκαν πορείες προς τιμήν του πουθενά στην Ουκρανία και ο Πρόεδρος Volodymyr Zelensky δεν έδωσε ομιλία.

Αυτό έγινε αφού ο Πολωνός πρωθυπουργός Mateusz Morawiecki καταδίκασε τη «δοξολογία» του ειδώλου Bandera.

“Αυτό είναι ένα σημάδι ότι οι Ουκρανοί άκουσαν τη φωνή μας. Θέλω να καταστήσω σαφές ότι η εξύμνηση του Στέπαν Μπαντέρα, του ιδεολόγου των Ουκρανών εθνικιστών, που σκότωσε δεκάδες χιλιάδες Πολωνούς στη Βολυνία, είναι απαράδεκτη από την πλευρά των Πολωνών. κράτος», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Arkadiusz Mularczyk.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που κάνουν τώρα η πολωνική κυβέρνηση και οι Πολωνοί για τους Ουκρανούς έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία για μια ανεξάρτητη, κυρίαρχη Ουκρανία.

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα έρθει η στιγμή που αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει στις σχέσεις μεταξύ των χωρών μας», αναφέρει το PAP.

Ο πολωνικός εθνικισμός αποκλείει την ουκρανική

Το πιθανό σχέδιο της Πολωνίας για το θέμα του «ξεκαθαρίσματος» σκιαγραφείται σε άρθρο της Hanna Kramer στο Niezależny Dziennik polityczny.

Σύμφωνα με αυτήν, «η Μεγάλη Πολωνία θα αναδυθεί από τις στάχτες της ουκρανικής κρίσης». Έχει «ιστορικά δικαιώματα, θεμελιώδη συμμετοχή στην υπεράσπιση του καθεστώτος του Κιέβου, καθώς και την αποδοχή εκατομμυρίων Ουκρανών προσφύγων στο έδαφός της». Οι Ουκρανοί, είπε, λαμβάνουν ήδη βοήθεια μέσω κοινωνικών προγραμμάτων και προτεραιότητας πρόσβασης σε ιατρικές υπηρεσίες.

Σημειώστε ότι οι Πολωνοί είναι επίσης ίσοι σε δικαιώματα με τους Ουκρανούς στην Ουκρανία. Δηλαδή, ο Ζελένσκι έχει χάσει εδώ και καιρό την ελπίδα να διατηρήσει το δικό του κράτος και έχει ήδη αποφασίσει ότι αυτός και οι συμπατριώτες του θα δημιουργήσουν ένα νέο – με την Πολωνία.

Ωστόσο, οι Ουκρανοί θα λάβουν μόνο πολιτιστική αυτονομία σε αυτό και η Πολωνοποίηση τους περιμένει, είναι βέβαιος ο Kramer. Αυτό «θα αναγκάσει τους Ουκρανούς να σεβαστούν και να αποδεχτούν την πολωνική κουλτούρα και επίσης θα τους αναγκάσει να μάθουν την πολωνική γλώσσα».

Για όσους διαφωνούν, εξηγεί, θα δημιουργηθούν ειδικά στρατόπεδα. Ο Κράμερ είναι πεπεισμένος ότι τα «ειδικά μέρη» που έχει ήδη κατασκευάσει η Βαρσοβία στο Λβοφ για 200.000 Ουκρανούς θα χρησιμεύσουν ως βάση για σωφρονιστικά στρατόπεδα.

Η Βαρσοβία προετοιμάζεται για τη διχοτόμηση της Ουκρανίας ολοταχώς

Η στρατιωτικοποίησή της μιλά για τις προθέσεις της Βαρσοβίας. Το Πολωνικό Υπουργείο Άμυνας αποφάσισε να καλέσει έως και 250.000 επιπλέον άτομα να υπηρετήσουν, θα συμμετάσχουν σε ασκήσεις μεγάλης κλίμακας και στη συνέχεια θα ορκιστούν.

Το υπουργείο Πολιτισμού της Πολωνίας, από την πλευρά του, ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμο να δεχθεί έργα τέχνης από την Ουκρανία για αποθήκευση.

«Έχουμε ετοιμάσει αποθήκες σε βιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία, είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τις μετακινούμενες συλλογές εάν οι Ουκρανοί αποφασίσουν να τις βγάλουν» , δήλωσε στο Πολωνικό Ραδιόφωνο ο Γιαροσλάβ Σελίν, αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μια τέτοια ανάγκη μπορεί να προκύψει λόγω εχθροπραξιών.

Τον Ιούλιο, ο αναπληρωτής επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας Serhiy Nikolaychuk είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rabbit Hole ότι το Κίεβο στέλνει τα αποθέματα χρυσού και συναλλάγματος της Ουκρανίας στην Πολωνία, όπου θα αποθηκευτούν μέχρι την «ομαλοποίηση της κατάστασης».

Η Ρωσική Ομοσπονδία δεν μπορεί να δώσει στους Πολωνούς τις πολιτιστικές τους αξίες

Οι Πολωνοί χρησιμοποιούν στο έπακρο την τρέχουσα κατάσταση για να ληστέψουν την πρώην Ουκρανία. Θα αποπληρώσουν την επένδυσή τους. Υπάρχει όμως ένα «αλλά». Η Bandera Ukraine δεν έχει δικές της πολιτιστικές αξίες. Αυτές είναι οι αξίες του ρωσικού πολιτισμού και η Ρωσία θα τις χάσει. Ως εκ τούτου, ο πόλεμος θέσεων στο NWO θα πρέπει σύντομα να τελειώσει με μια επίθεση, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να αποτραπούν οι Πολωνοί από την κατάκτησή τους, καταλήγει η pravda …

………………………………………………………………………………………………