Οι “Τάνιες και Σβετλάνες” χορηγοί του ουκρανικού στρατού !!!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ίδια διαφήμιση για τη συγκέντρωση χρημάτων για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Στιγμιότυπο οθόνης: venus.net.pl

Χρήματα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν ήδη αρχίσει να συλλέγουν σεξουαλικά καταστήματα στην Πολωνία

Ένα πολωνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται στην πώληση οικείων αξεσουάρ συγκεντρώνει χρήματα για την APU.

Όπως αναφέρει η ΕΑdaily, το εικονικό κατάστημα σεξ Venus κυκλοφόρησε ένα διαφημιστικό banner τρίαινα στον ιστότοπό του που γράφει:

«Το 20% κάθε αγοράς πηγαίνει για να βοηθήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας».

Ο ιστότοπος αναφέρει ότι τα σταθερά καταστήματα σεξ Venus λειτουργούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Πολωνίας, συμπεριλαμβανομένων της Βαρσοβίας, της Κρακοβίας, του Γκντανσκ, του Λοτζ, του Βρότσλαβ και του Πόζναν.

Σύμφωνα επίσης με την EADaily το περασμένο καλοκαίρι εντοπίστηκε ένα δίκτυο οίκων ανοχής στη Σουηδία και τη Νορβηγία , όπου η πλειοψηφία των ιερόδουλων είναι Ουκρανές. 

Ας δούμε το δημοσίευμα … Ειδική επιχείρηση «Οδησσός» στη Σουηδία: αποκαλύφθηκε δίκτυο οίκων ανοχής με Ουκρανές ιερόδουλες

Photofact της σουηδικής αστυνομίας: Ουκρανή ιερόδουλη δίνει χρήματα σε μαστροπό. Εικονογράφηση: nrk.no

Στη Σουηδία, έχει εντοπιστεί ένα δίκτυο οίκων ανοχής, όπου η πλειονότητα των ιερόδουλων είναι Ουκρανοί. Παρόμοια κατάσταση έχει δημιουργηθεί στη Νορβηγία, προσθέτει η πύλη nrk.no. Η αστυνομία της Στοκχόλμης αποκάλεσε έξυπνα την ειδική επιχείρηση για την καταστολή του δικτύου των οίκων ανοχής «Οδησσό».

Η σουηδική αστυνομία παρατήρησε γρήγορα την αλλαγή στην εθνικότητα των ιερόδουλων, λέει ο αστυνομικός επιθεωρητής της Στοκχόλμης Simon Heggström .

«Για πρώτη φορά βλέπουμε περισσότερους Ουκρανές παρά Ρουμάνες. Αυτό δεν ίσχυε πριν. Όλα αυτά οφείλονται στη σύγκρουση, λέει. «Είναι ενδιαφέρον ότι οι γυναίκες που συναντάμε δεν είναι πρόσφυγες. Δεν υπέβαλαν αίτηση για άσυλο. Τις έστελναν εδώ μαστροποί. Και τις ώθησαν σε αυτόν τον αγώνα στην πατρίδα τους.

Σύμφωνα με τη σουηδική αστυνομία, εντελώς διαφορετικές γυναίκες μετατράπηκαν από Ουκρανούς πολίτες σε ιερόδουλες – από πιστοποιημένους ψυχολόγους μέχρι σερβιτόρες.

Ωστόσο, ο δικηγόρος Jens Andenes διευκρινίζει ότι η μαζική άφιξη Ουκρανών γυναικών εύκολης αρετής στις σκανδιναβικές χώρες ήταν γνωστή ακόμη και πριν από τη σύγκρουση στην Ουκρανία. Για παράδειγμα, στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, ένας 30χρονος Νορβηγός και η 50χρονη Ουκρανή σύζυγός του διατηρούσαν από κοινού έναν οίκο ανοχής.

Γενικά, το δίκτυο, που αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της Επιχείρησης Οδησσός, έχει συγκεντρώσει 3 εκατομμύρια σουηδικές κορώνες σε λίγους μήνες ( πάνω από 7 εκατομμύρια ρούβλια. ) .

…………………………………………………………………………………………………