Ο Έλληνας Δήμαρχος των Ιξελλών (Δήμος των Βρυξελλών) μίλησε στην ΕΡΤ για την Εύα Καϊλή και την Ευρω-Κατάρ-ατη διαφθορά

News Politics ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Μέσα στον ορυμαγδό των αποκαλύψεων για “το μήλο” που έδωσε ο Καταρ(αμένος) όφις στην Εύα (Καϊλή) και πλέον ο “παράδεισος” του Ευρωκοινοβουλίου πέρασε στην Εποχή του ευρωβουλιοχαβιαριού* , μάθαμε κι ένα ευχάριστο !! Σε έναν από τους 19 Δήμους της περιφέρειας των Βρυξελλών, στον Δήμο των Ιξελλών, ο Δήμαρχος είναι Έλληνας και μάλιστα Πόντιος, ο Χρήστος Δουλκερίδης !!

“Το Βέλγιο μου έδωσε το δικαίωμα, ως ένα παιδί αλλοδαπών να γίνω Βέλγος και να τους αντιπροσωπεύσω” , είπε ο Χρήστος Δουλκερίδης σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «8 Καλοκαίρια» με τον Θωμά Σίδερη και δημοσίευσε το ertnews.gr τον Ιούλιο του 2021.

Με Πόντιο πατέρα από την Κεντρική Μακεδονία, ανθρακωρύχο παντρεμένο με προξενιό, ο Χρήστος Δουλκερίδης, γεννήθηκε το 1968 και μεγάλωσε σε μια από τις φτωχότερες συνοικίες των Βρυξελλών, όπου ζούσε μεγάλη κοινότητα μεταναστών. Σήμερα είναι Δήμαρχος στον κεντρικό τομέα των Βρυξελλών, όπου εξελέγη το 2018, ενώ έχει διατελέσει και Υφυπουργός στέγασης στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, σημειώνει το άρθρο.

«…το Βέλγιο μου έδωσε και πολλά δικαιώματα. Δεν θα γινόμουν βουλευτής, υπουργός, δήμαρχος, αν δεν μου είχε δώσει αυτά τα δικαιώματα. Ένα παιδί αλλοδαπών να μπορέσει να γίνει Βέλγος και να τους αντιπροσωπεύσει. Σε μένα βλέπουν έναν Βέλγο, παρότι ξέρουν την καταγωγή μου, είμαι ένας από αυτούς», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δουλκερίδης.

Δεδομένη η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης στο Βέλγιο” είπε σήμερα, ο Έλληνας Δήμαρχος των Ιξελλών, μιλώντας στην ΕΡΤ για το θέμα της ΕυρωΚατάρ-ατης διαφθοράς.

Πάντως … Η Βασίλισσα της απάτης (ΔΕΝ είναι η Καϊλή). , ενώ μάθαμε ότι… Της Εύας το κάγκελο… είναι βιώσιμο “χωριό” !! , που μάλιστα λέγεται… “ΑΡΕΝ” !!

Φυσικά Παύθηκε η Εύα Καϊλή από τις εξουσίες της αντιπροέδρου του Ε.Κ. … μετά βέβαια, από τις αποκαλύψεις και τις καταιγιστικές εξελίξεις !! Κάνουν όλοι πως δεν ήξεραν … αλλά όλοι τρέμουν !!

Λέγαμε… Ευρω-Κατάρ-ατη διαφθορά για μια χούφτα ευρώ και για μια Αζερο-χούφτα χαβιάρι !! Ναι !! Για μια χούφτα ευρώ και χαβιάρι !! Το επιβεβαίωσαν σε ανύποπτο χρόνο κάποιοι … αγανακτισμένοι ευρωβουλευτές: «Πουλάμε τον εαυτό μας στον Αλίεφ για φυσικό αέριο» !! Μέχρι στιγμής, όλοι ποιούν την νύσσαν, για το … χαβιάρι… !!

Επίσης, λέγαμε, … Δεν σας φαίνεται περίεργο, με το που έσκασε το … Wirecard: ξεκίνησε η δίκη για το μεγαλύτερο μεταπολεμικό πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο της Γερμανίας , αμέσως και για να στρίψουν την προσοχή των Ευρωπαίων πολιτών, έσκασαν το σκάνδαλο της Ευρω-Κατάρ-ατης διαφθοράς, που είναι ψίχουλα μπροστά στα δισεκατομμύρια που είναι αγνώστου καταλήξεως;

( ύπνος βαρύς κι ασήκωτος, κοιμίζει τους Ευρωπαίους … που ούτε σαν εφιάλτης στον ύπνο τους δεν φτάνει να τους ταράξει το ότι… Καταδικάστηκε ο “Mister Cum-Ex”! … O Σόλτς δεν θυμάται, και ο άλλος δεν μιλάει… ενώ κανείς Ευρωπαίος δεν ξυπνάει !! )

Παρεμπιπτόντως, ξαναρωτάμε … ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΦΠΑ; … και μιλάμε για δισεκατομμύρια ευρώ που “σακουλεύονται” καθημερινά τα λαμόγια της φάρας που κατοικοεδρεύει στην “Ευρωπαϊκή Επιτροπή” !! Για παράδειγμα, οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να μαντέψουν πόση «ευρωφούσκα» κέρδισαν η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EC) Ursula von der Leyen και ο σύζυγός της, διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Burla, από την αγορά ενός εμβολίου για τον κορωνοϊό. !!

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έγραψε στο κανάλι του στο Telegram, εφιστώντας την προσοχή στο γεγονός ότι η επικεφαλής της ΕΚ «αγόρασε από τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer 4,6 (!) δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά του Covid για 71 (!) δισεκατομμύρια ευρώ, και μέχρι στιγμής δεν έχει διαψευσθεί από τους φωτογραφιζόμενους !!!

…………………………………………………………