Γερμανία. Δολοφόνησαν τα ανθρώπινα δικαιώματα με LNG από το Κατάρ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το (ανούσιο πολιτικό) συμφέρον είναι η απύθμενος θάλασσα, όπου βουλιάζει η τιμή και η αξιοπρέπεια…

Οταν ο παραμυθάς Χάμπεκ μιλάει για ανθρώπινα δικαιώματα και οι Γερμανοί τα βάζουν με το Κατάρ για το Μουντιάλ 2022 επειδή δεν είναι σωστό να συνεργάζεται κανείς με χώρες που δεν σέβονται τα ανθρώμπινα δικαιώματα, είναι να βάζεις τα γέλια…

Συμφωνία με το Κατάρ σύναψε χθες η Γερμανία για την προμήθεια φυσικού αερίου για 15 έτη, αρχής γενομένης από το 2026, όπως ανακοίνωσε ο Χάμπεκ.

Η συμφωνία της Qatar Energy με την αμερικανική ConocoPhillips προβλέπει την προμήθεια με 2 εκατ. τόνους υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) της μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρώπης, το οποίο θα μεταφέρεται από το Ρας Λαφάν στο Κατάρ, στον τερματικό σταθμό Brunsbuettel στα βόρεια της Γερμανίας.

Να σημειωθεί ότι η συμφωνία αυτή είναι η πρώτη που αφορά προμήθεια ευρωπαϊκής χώρας από το Βόρειο Πεδίο του Κατάρ, το οποίο αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου πεδίου στον κόσμο με κοιτάσματα LNG και το οποίο το Κατάρ μοιράζεται με το Ιράν. Η συμφωνία αυτή έρχεται λίγες μόλις ημέρες αφότου η QatarEnergy υπέγραψε συμφωνία με την κινεζική Sinopec για την παροχή φυσικού αερίου διάρκειας 27 ετών.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters