Σε κόντρα Ούρσουλα – Ζελένσκι για τις χιλιάδες σκοτωμένους Ουκρανούς στρατιώτες !!

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Οι γλύκες και τα σαλιαρίσματα κρατούν για λίγο καιρό, όταν τα σχέδια και τα συμφέροντα κοντράρονται !!

Βγήκε λοιπόν, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και δήλωσε σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2022, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, ότι οι απώλειες της Ουκρανίας, από την έναρξη της ρωσσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, ανέρχονται σε πάνω από 100.000 στρατιωτικούς και πάνω από 20.000 πολίτες.

Τι την ήθελε τη δήλωση η Ούρσουλα;; Το Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας και το Υπουργείο Εξωτερικών της, έκριναν τη δήλωση της επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σκανδαλώδη και αναληθή. Έτσι, το Κίεβο απαιτεί διάψευση, τονίζοντας ότι τα στοιχεία ήταν μπερδεμένα.

Συν τοις άλλοις, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αύξησε επίσης την εκτίμησή της για τις ζημιές που έπαθε η Ουκρανία κατά τη στρατιωτική σύγκρουση – από 385 δισεκατομμύρια ευρώ σε 600 δισεκατομμύρια ευρώ.

Να τι την ήθελε τη δήλωση !! Η Ούρσουλα ζήτησε την απόσυρση όλων των ρωσσικών κρατικών και ιδιωτικών παγωμένων περιουσιακών στοιχείων για πληρωμές στην Ουκρανία. Και προκειμένου να νομιμοποιηθεί η απόσυρση κεφαλαίων, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε τη δημιουργία ενός διεθνούς δικαστηρίου κατά της Ρωσσίας, για το οποίο οι Βρυξέλλες σκοπεύουν να «επιστήσουν την υποστήριξη του ΟΗΕ».

Μπροστά στα σχέδια για την κλοπή του αιώνα, σιγά μη τους ενδιαφέρει ο πρόσκαιρος “έρωτας” για τον Ζελένσκι !! Αναλώσιμος καραγκιόζης ηθοποιός είναι εξάλλου !! Έτσι κι αλλιώς ετοιμάζονται να τον πετάξουν !!

Με πληροφορίες από την ΕΑdaily

……………………………………………………………………………………………………..