Ποιές κυρώσεις; Έφυγε η Renault και οι Ρώσσοι έβγαλαν αμέσως το crossover Moskvich-3 !! (vid)

Business News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αυτοκίνητο Moskvich στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου αυτοκινήτων της Μόσχας Moskvich - RIA Novosti, 1920, 24/11/2022
© RIA Novosti / Ramil Sitdikov Αυτοκίνητο “Moskvich” στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου αυτοκινήτων της Μόσχας “Moskvich”
Τον Μάρτιο του 2022, η γαλλική εταιρεία Renault ανακοίνωσε ότι κλείνει το εργοστάσιο αυτοκινήτων της Μόσχας και εγκαταλείπει τη ρωσική αγορά. Ταυτόχρονα, ο πρώην ιδιοκτήτης δεν άφησε καμία τεχνολογία, τεκμηρίωση σχεδιασμού ή εξαρτήματα στο εργοστάσιο που θα έπρεπε να διασφαλίζουν την παραγωγή. Αλλά υπήρχαν χρέη προς την εργατική συλλογικότητα για μισθούς για το 2021 – 691 εκατομμύρια ρούβλια, τα οποία η κυβέρνηση της Μόσχας κατέβαλε αμέσως μόλις έγινε ιδιοκτήτης του Moskvich.
.
Οι Ρώσσοι αποφάσισαν να ξαναλειτουργήσουν το εργοστάσιο της Μόσχας. Μέσα σε λίγο διάστημα το ετοίμασαν εκ νέου και αμέσως μετά, ξεκίνησε η μαζική παραγωγή του crossover Moskvich-3, οι πωλήσεις του οποίου θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο.
.
Σύμφωνα με το RIA Novosti , η αναβίωση του εργοστασίου αυτοκινήτων στο Moskvich θα πραγματοποιηθεί σε τρία στάδια με περίοδο εφαρμογής έξι ετών, πρώτα με κινητήρα εσωτερικής καύσης και στο μέλλον – ηλεκτρικά οχήματα. Για την πώληση και συντήρηση των αυτοκινήτων Moskvich, η εταιρεία έχει ήδη διαμορφώσει το δικό της δίκτυο αντιπροσώπων.

………….

………………………………………………………………………………………………….