Γερμανία. Εισβολή της αστυνομίας σε σπίτι δημοσιογράφου για το γράμμα Ζ. Ερευνούσε το λαθρεμπόριο ουκρανικών όπλων !!

News Politics ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : Το γράμμα   Ζ   , απαγορεύτηκε στη Γερμανία αμέσως μετά τις 24 Φεβρουαρίου 2022 !! Η αιτία ήταν ότι είναι ένα από τα διακριτικά του ρωσσικού στρατιωτικού εξοπλισμού, ανεπίσημο σύμβολο υποστήριξης για την ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία !!
.
Απεναντίας, οι Γερμανοί ( που μάλλον είναι κρυφοί λάτρεις του αγκυλωτού σταυρού ) , δεν έχουν κανένα πρόβλημα να στηρίζουν τους νεοΝΑΖΙ του Κιέβου !!.
Σύμφωνα με το RIA Novosti, μια δημοσιογράφος που ερευνούσε το εμπόριο ουκρανικών όπλων σε ευρωπαϊκές χώρες αναγκάστηκε να φύγει από τη Γερμανία λόγω της χρήσης του συμβόλου Ζ, δήλωσε στο RIA Novosti ο συνάδελφός της, παραγωγός ανεξάρτητης τηλεοπτικής εταιρείας.
.
Το κορίτσι ζει στη Ρωσία και τη Γερμανία, είναι παντρεμένη με Γερμανό υπήκοο και έχει άδεια παραμονής. Η δημοσιογράφος συνεργάζεται με τις ρωσικές εκδόσεις «Vzglyad», «Tsargrad», καθώς και με μια μικρή τηλεοπτική εταιρεία που κάνει ταινίες για το RT.
.

“Τώρα συμμετείχε σε έρευνα για το κανάλι RT. Εμείς, ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, κάνουμε μια μεγάλη έρευνα για την πώληση ουκρανικών όπλων. Ψάχναμε για άτομα, μιλήσαμε” , είπε ο συνομιλητής του πρακτορείου.

Πριν από λίγες μέρες, η δημοσιογράφος ήρθε στον σύζυγό της σε μια μικρή πόλη κοντά στη Φρανκφούρτη του Μάιν .
.
“Αυτό είναι μια απόλυτη ερημιά. <…> Πολλά αυτοκίνητα της αστυνομίας ήρθαν σε αυτήν χθες. Μπήκαν δέκα αστυνομικοί στο σπίτι. Έψαξαν, άρπαξαν όλα τα gadget. Της έδωσαν ένταλμα έρευνας και κατάσχεση” επειδή υποστηρίζει, όπως λένε, πολέμους», εξήγησε ο παραγωγός.
.
Ο συνομιλητής του πρακτορείου υπέδειξε ότι η δημοσιογράφος τράβηξε την προσοχή των διωκτικών αρχών με τις δηλώσεις της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Το γράμμα Ζ ήταν σε μια από τις αναρτήσεις πριν από πολλούς μήνες», είπε.

Μετά την έρευνα, η κοπέλα θεώρησε ότι κινδύνευε με ποινική δίωξη και αποφάσισε να πετάξει επειγόντως στη Ρωσία μέσω Ντουμπάι .

…………………………………….

Σχετικά περί λαθρεμπορίου όπλων από τους νεοΝΑΖΙ του Ζελένσκι

………………………………………………………………………………………………………