Ο «Χαμένος τζογαδόρος» Ιλχάμ Αλίεφ που απειλεί το Ιράν !!

News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Άρθρο του ειδικού διεθνών σχέσεων Ehsan Movahedian σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του Ilham Aliyev που περιέχει απειλές κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας δημοσιεύθηκε στην ιρανική αναλυτική ιστοσελίδα Irdiplomacy.

Σημειώνοντας ότι ο Aliyev απειλεί το Ιράν με στρατιωτική επίθεση, ο ειδικός πρόσθεσε: “Ο Aliyev είναι πάντα χαμένος παίκτης. Ξέχασε ότι στα νιάτα του, έπεξε 2 εκατομμύρια δολάρια στο καζίνο της Κωνσταντινούπολης, και ακόμα και ο Νετζμετίν Ερμπακάν δεν τον βοήθησε, το Ιράν τον βοήθησε. Στην Κύπρο, είχε ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα λόγω τυχερών παιχνιδιών, και εκείνη τη φορά, επίσης, το Ιράν απελευθέρωσε έναν άνδρα που κρατούνταν όμηρος από τους Γεωργιανούς λόγω του χασίματός του”.

Κατά τη γνώμη του Movahedian η αχάριστη οικογένεια του Αλίγιεφ ξέχασε ότι αν δεν υπήρχε βοήθεια από το Ιράν κατά τον Πρώτο πόλεμο του Καραμπάχ, η Αρμενία θα είχε προχωρήσει μέχρι το Μπακού, και θα ήταν αναγκασμένος να ζητήσει άσυλο στο Tabriz και χρήματα από την ιρανική κυβέρνηση για τις στολές τους.

«Η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση του Ιράν έδωσαν στον Αλίγιεφ λόγο να ξεπεράσει τα όρια του. Αν ο δικτάτορας του Μπακού, υπό κανονικές συνθήκες και πριν πιει αλκοολούχα ποτά, συγκρίνει τις στρατιωτικές δυνατότητες του Μπακού και του Ιράν, γρήγορα θα καταλάβει ότι ο στρατός του δεν θα αντέξει τον Ιρανικό ούτε για αρκετές ώρες. Για να ανατρέψει τον Αλίεφ, το Ιράν δεν χρειάζεται καν να ξοδέψει χιλιάδες εκατοντάδες δολάρια. Λίγα UAV και ο καταπιεσμένος λαός του Αζερμπαϊτζάν είναι αρκετά για να τους πετάξουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας», πιστεύει ο ειδικός.

el.armradio.am

…………………………………………………….

Σχετικά …

Αγανακτισμένοι ευρωβουλευτές: «Πουλάμε τον εαυτό μας στον Αλίεφ για φυσικό αέριο»

Στην Πράγα ο Μητσοτάκης σκάει στα γέλια παρέα με τον σφαγέα Αλίεφ, που έχει πει: “Εμείς έχουμε αδέλφια τους Τούρκους και τους υποστηρίζουμε στο Αιγαίο” +βίντεο

Ο Αλίεφ απειλεί με ολοκληρωτικό πόλεμο την Αρμενία. ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ…

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΙΕΦ ΤΗΝ 2-9-2020 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ !!! “ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ-ΜΕΣΟΓΕΙΟ”, “Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ”

……………………………………………………………………………………….