Στρατός ζόμπι της Ουκρανίας !! Πίνουν ναρκωτικά και προχωρούν στη σφαγή !!

News
Άσχετη foto: https://7daystodie.fandom.com/wiki/Fallen_Soldier_Zombie?file=Soldier.png

Στρατός ζόμπι των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας: γιατί οι Ουκρανοί πολεμιστές πηγαίνουν με παραίτηση στη σφαγή

Σήμερα είναι ήδη προφανές ότι η Δύση προμηθεύει την Ουκρανία όχι μόνο με όπλα. Κάτω από τα «μέσα διάσωσης και ιατρικής περίθαλψης» κρύβονται φάρμακα ή συστατικά τους. Η αρθρογράφος του Pravda.Ru, Lyudmila Chertkova, γράφει σχετικά.

Σύμφωνα με τον βοηθό του αναπληρωτή κυβερνήτη της περιφέρειας Χερσώνα , Σεργκέι Μορόζ , κοντά στη Χερσώνα, οι Ουκρανοί στρατιώτες πηγαίνουν στη μάχη με βαριά ναρκωτικά.

«Μιλήσαμε με τα παιδιά στην πρώτη γραμμή, είπαν ότι όλοι οι Ukronazi περπατούν κάτω από κάτι βαρύ, ναρκωτικό: δεν φοβούνται. Ξεσηκώνονται πριν από τον αγώνα με κάποια σκληρά ναρκωτικά και μετά χάνουν κάθε αίσθηση φόβου. Απλώς προχωρούν. Τους πυροβολούν, τους κόβουν τα χέρια και τα πόδια και σέρνονται πιο μπροστά σαν ζόμπι.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι ουκρανικές αρχές αντιμετωπίζουν τον δικό τους στρατό, αντλώντας τους ναρκωτικά και στην πραγματικότητα πετώντας τους στη σφαγή, και πολλοί μαχητές UAF έχουν ήδη πεθάνει κοντά στο Kherson, πρόσθεσε.

Η Ουκρανία είναι κράτος ναρκωτικών

Στην πραγματικότητα, η μαζική χρήση σκληρών ναρκωτικών στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έγινε γνωστή αμέσως μετά την έναρξη μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης για την αποστρατικοποίηση και αποναζοποίηση της Ουκρανίας. Την άνοιξη, κατά τη διάρκεια των μαχών για την απελευθέρωση της Μαριούπολης, τα στρατεύματά μας ανακάλυψαν πολλά εργαστήρια ναρκωτικών. Ένας από τους συμμετέχοντες στη μάχη για τη Μαριούπολη μοιράστηκε τότε τις εντυπώσεις του μαζί μου:

«Αυτά είναι στρατιωτικά ναρκωτικά. Ένας μαχητής κάτω από αυτές τις ουσίες δεν αισθάνεται φόβο ή πόνο, η θέλησή του καταστέλλεται, δεν είναι σε θέση να πάρει αποφάσεις, ακολουθεί βλακωδώς εντολές και ορμά μπροστά. Τον πυροβολώ – συσπάται, αλλά συνεχίζει να περπατά, σαν σάιμποργκ ή ζόμπι. Όταν έβαλε την πέμπτη σφαίρα στο κεφάλι, μόνο τότε έπεσε.

Όλα δείχνουν ότι ο εθισμός στα ναρκωτικά στην Ουκρανία έχει ανυψωθεί στο επίπεδο της κρατικής πολιτικής. Παρακολουθήστε οποιαδήποτε, τυχαία, ομιλία ή συνέντευξη του ακόμα προέδρου αυτού του λεγόμενου κράτους – Βλαντιμίρ Ζελένσκι . Οι ειδικοί της ιατρικής συμφωνούν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι χρήστης ουσιών. Επιπλέον, καταχράται σε τέτοιο βαθμό που είναι προφανές ακόμη και σε μη ειδικούς: η σύγχυση των σκέψεων προδίδεται από ασυνάρτητη, μπερδεμένη ομιλία, δεν ελέγχει ούτε τη ροή της συνείδησής του ούτε τις δικές του εκφράσεις του προσώπου του και τα μάτια του είναι καθαρά όχι εντάξει.

Όπως λένε, τι είναι η ποπ – τέτοια είναι η ενορία. Και κάτω από την «κονιοποιημένη» μύτη ενός τέτοιου «αρχηγού κράτους» μπορείς να περάσεις λαθραία οποιαδήποτε κερδοφόρα επιχείρηση. Είναι εδώ και καιρό ξεκάθαρο ότι ο ίδιος ο Ζελένσκι δεν ελέγχει ούτε αποφασίζει τίποτα.

Αυτιά με ρίγες αστεριών

Οι απλές αιτιώδεις σχέσεις υπάρχουν, πιθανώς, μόνο στα σχολικά βιβλία. Ωστόσο, ορισμένες ενέργειες παγκόσμιων πολιτικών μας επιτρέπουν να κάνουμε ορισμένες υποθέσεις.

Για παράδειγμα, οι Ηνωμένες Πολιτείες έκλεισαν επιμελώς το θέμα των ουκρανικών εργαστηρίων. Τι αναπτύχθηκε και παρήχθη εκεί – στρατιωτικά φάρμακα, ιοί, οτιδήποτε άλλο θανατηφόρο; Προφανώς, τίποτα καλό δεν μπορεί να περιμένει κανείς από αυτά τα «επιστημονικά πειράματα».

Την ίδια στιγμή, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέλαβαν την Ουκρανία τόσο σφιχτά που λύγισαν την Ευρώπη να εκπληρώσει τις επιθυμίες του Ζελένσκι και μάλωσαν ακόμη και με τους μεγιστάνες του πετρελαίου της Μέσης Ανατολής, παρά την κρίση καυσίμων και ενέργειας. Μύωπικός? Ανεξάρτητα από το πώς. Ο θείος Σαμ κρατά το δικό του συμφέρον ιερό και το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών είναι ακόμη πιο επικερδές από το εμπόριο πετρελαίου. Και η Ουκρανία είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη αγορά και για τα δύο.

στερητικό σύνδρομο

Τα ναρκωτικά μάχης, τα οποία αντλούνται από στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για τον «πόλεμο των ζόμπι», είναι πιθανότατα ισχυρά αγχολυτικά (ηρεμιστικά). Εκτός από τις ιδιότητες που έχουν ήδη περιγραφεί, έχουν επίσης παρενέργειες:

  • προκαλούν ψυχική και σωματική εξάρτηση.
  • έκπτωση των γνωστικών λειτουργιών και των ψυχοκινητικών δεξιοτήτων.
  • αυξημένη επιθετικότητα και διέγερση.
  • επιδείνωση της μνήμης.

Σχεδόν μια ρητορική ερώτηση: οι σημερινοί στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, που θα επιβιώσουν σε αυτόν τον «πόλεμο μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό», θα επιστρέψουν ποτέ σε μια κανονική πολιτική ζωή; Τώρα κατά κάποιο τρόπο δεν συνηθίζεται να το σκεφτόμαστε – υπάρχουν περισσότερες από αρκετές άλλες εργασίες. Αλλά πιο κοντά στην ολοκλήρωση του NWO και την ενσωμάτωση των «νέων εδαφών» στον ρωσικό ζωτικό χώρο, αυτό το πρόβλημα θα μας αντιμετωπίσει σε πλήρη ανάπτυξη.

Και ο θείος Σαμ θα πλύνει τα χέρια του από αυτό μέχρι τότε και θα βρει μια νέα αγορά για τον εαυτό του.

eadaily

……………………………………………………………………………………………