Biden προς Kamala Harris: “Χρόνια πολλά μεγάλε πρόεδρε” !!! (vid) Επιτέλους μάθαμε ποιός κυβερνά τις ΗΠΑ !!!

News Politics ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Κι έτσι μάθαμε από τον ίδιο τον Ιωσήφ Μπάιντεν ποιός κυβερνά πραγματικά τις ΗΠΑ !!! Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, απλά να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε !!!

Αχ βρε παππού … τι την ήθελες την προεδρία ;;; Αφού δεν ξέρεις που πατάς και που πας, γιατί δεν γυρίζεις πίσω από εκεί που ήρθες ;;; 😀 😀   Άντε να φας το γιαουρτάκι σου … 😆 😆

Ο Biden ξεκούτιανε τελείως !!! Στον κήπο του Λευκού Οίκου ρώτησε: «πού πάμε;» !!! Άμα δεν ξέρεις γύρνα πίσω !!! (βίντεο)

Ευτυχώς που έβγαλε ανακοίνωση ο Λευκός Οίκος: Ο Μπάιντεν δεν θέλει να συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν !! … Σκεφθείτε να γινόταν τέτοια συνάντηση και να έλεγε ο Μπάιντεν στον Πούτιν … “Γειά σου πρόεδρε της Αμερικής” !!!

… και του είχε ευχηθεί ο Πούτιν παλαιότερα … “Υγεία” !!! :mrgreen: 😆 😀 

………………………..

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, συγχαίροντας την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις για τα γενέθλιά της, την αποκάλεσε «μεγάλη πρόεδρο».
«Χρόνια πολλά, μεγάλε πρόεδρε», είπε ο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο που διοργανώθηκε με αφορμή τη γιορτή του Diwali της Ινδίας. Ο Αμερικανός ηγέτης αστειεύτηκε επίσης ότι ο Χάρις «έγινε 30 ετών». Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος είναι 58 ετών.
.
Ο Μπάιντεν, ο οποίος κλείνει τα 80 τον επόμενο μήνα, έχει επανειλημμένα ζητηθεί να κάνει τεστ για γνωστική εξασθένηση. Στις αρχές Φεβρουαρίου, μετά από προσβολή του προέδρου εναντίον ενός δημοσιογράφου, σχεδόν 40 Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές έστειλαν επιστολή με τέτοιο αίτημα. Τον περασμένο Ιούνιο, ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου, Ρόνι Τζάκσον και 13 βουλευτές προέτρεψαν επίσης τον πρόεδρο των ΗΠΑ να υποβληθεί αμέσως σε παρόμοια εξέταση, λέγοντας ότι η «διανοητική παρακμή» και η λήθη του Αμερικανού ηγέτη είχαν γίνει πιο αισθητές, σημειώνει σήμερα το RIA Novosti
……………………………….

…………………………………………………………………………………….