Ο Biden ξεκούτιανε τελείως !!! Στον κήπο του Λευκού Οίκου ρώτησε: «πού πάμε;» !!! Άμα δεν ξέρεις γύρνα πίσω !!! (βίντεο)

News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : “Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται” λέει μια παροιμία. Από τον πρώτο καιρό που τον “έβγαλαν” τα γεράκια πρόεδρο, φάνηκε ότι η κατάσταση γενικώς θα ήταν “κακή κι ανάποδη” από τότε που … Ο Μπάιντεν έπεσε στη σκάλα του αεροπλάνου… τρεις φορές (βίντεο) !!! ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗ… “ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ” Ο ΟΓΔΟΝΤΑΡΗΣ !!!

Πέρασε κάποιο διάστημα … μέχρι να φανεί ότι έχουμε να κάνουμε με έναν “γεροξεκούτη” … Biden παππού άμα δεν ξέρεις που να πας γύρνα πίσω !!! βίντεο ( Ιππείς της Πύλου ) … και γράψαμε … Ξέρεις τι είναι να κρέμεται ο πλανήτης από ένα ραμολιμέντο που δεν ξέρει που να πάει ;; 

Αργότερα, φάνηκε ότι η κατάστασή του έχει χειροτερέψει αφού μιλούσε σε μια πεθαμένη και την ρωτούσε … Biden: “Τζάκι, είσαι εδώ; Πού είναι η Τζάκι;” !! (video) …στον Άδη παππού Ιωσήφ !! … κι εμείς, συν τοις άλλοις, του βάλαμε κάτω από το βίντεο … ένα ρεμπέτικο τραγούδι του Γιάννη Παπαϊωάννου !!! Το “Πέντε Έλληνες στον Άδη ανταμώσαν ένα βράδυ” …

Τώρα τελευταία, τα προβλήματα του επιταχύνονται … Biden παππού… από εδώ πάν’ οι άλλοι !!! Έκοψε δρόμο κι όπου βγει !!! (βίντεο) … μέχρι που o «Sleepy Joe» – Κοιμισμένος Joe … , μπέρδεψε σε ζωντανή μετάδοση τη γυναίκα του με την αδελφή του και την Τερέζα Μέι με τη Μάργκαρετ Θάτσερ … και γράψαμε … O Biden, o Αβραάμ και η αδελφή…πες ότι είσαι η αδελφή μου…

Σε μια άλλη εμφάνιση του, τον χλευάζουν οι αναγνώστες της Daily Mail, γράφοντας μάλιστα ένας … «Γιατί φοράει ένα παχύ στρώμα μακιγιάζ που τον κάνει να μοιάζει σαν να έχει δραπετεύσει από το νεκροτομείο;» , κι ένας άλλος … «Μοιάζει με πεθαμένο που περπατάει» !!!

Τώρα έχασε τον προσανατολισμό του στον κήπο του Λευκού Οίκου !!! Αν είναι δυνατόν δηλαδή , να περιμένει κανείς άσπρη ημέρα από ένα ραμολιμέντο , που δεν ξέρει που να πάει μέσα στον Λευκό Οίκο , που είναι και περιφραγμένος !!! Φανταστείτε να μην ήταν !!! Θα τον έψαχναν και θα έβγαζαν ανακοίνωση στις τηλεοράσεις με μήνυμα: “εξαφανίστηκε … όποιος τον δει να ειδοποιήσει το FBI” !!!

Κι έχει δίκιο σ’ αυτό που γράφει το Global Times: Η Κίνα και οι ΗΠΑ βρίσκονται στα πρόθυρα ενός μεγάλου πολέμου εξαιτίας του Μπάιντεν για την Ταϊβάν

Και τα γεράκια, στην προσπάθειά τους να τον προστατεύσουν μην κάνει καμιά χοντρή γκάφα και ξευτιλιστεί, έβγαλε ανακοίνωση ο Λευκός Οίκος: Ο Μπάιντεν δεν θέλει να συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν !!

Έλα όμως που , όποιος συναντιέται μαζί του αντιλαμβάνεται ότι ο παππούς έχει διανοητικά προβλήματα !!! Κι έτσι , ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ χλευάζει ιδιωτικά τον 79χρονο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για τα λάθη του και αμφισβητεί τις πληροφορίες του, ανέφερε η Wall Street Journal , επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές της Σαουδικής Αραβίας, όπως μεταδίδει το ria-ru !!!

…………………………………………………………………………………………………