Δολιοφθορά και στα τραίνα στη βόρεια Γερμανία !!! (Αντιπερισπασμός στο σαμποτάζ στη γέφυρα της Κριμαίας ;;)

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Αστυνομικά αυτοκίνητα στη Γερμανία - RIA Novosti, 1920, 08.10.2022
© AP Photo / dpa / Stefan Rampfel Γερμανικά αστυνομικά αυτοκίνητα. Φωτογραφία αρχείου
ΑΛΦΕΙΟΣ : Μετά το σαμποτάζ από τους ΟυκραΝΑΖΙ στη γέφυρα της Κριμαίας, αυτή τη δολιοφθορά στα τραίνα στη βόρεια Γερμανία, εμείς την εκλαμβάνουμε ως … αντιπερισπασμό !!! Να στραφεί η προσοχή αλλού !!! Αυτή η κίνηση, πάντα κατά τη γνώμη μας, προδίδει και άλλων τη συμμετοχή στον σχεδιασμό και στην εκτέλεση του σαμποτάζ στη γέφυρα !!! … Σιγά μην είχαν από μόνοι τους οι χαχόλοι ΟυκραΝΑΖΙ την δυνατότητα και την ικανότητα να εκτελέσουν τέτοιο χτύπημα, τόσο μακριά χωρίς υποστήριξη !!!

………………………………………………

DPA: Σταμάτησαν τα τρένα στη βόρεια Γερμανία το Σάββατο λόγω δολιοφθοράς

Ο λόγος για τη διακοπή της κίνησης των τρένων στη βόρεια Γερμανία σήμερα το πρωί ήταν δολιοφθορά, μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa, επικαλούμενο εκπρόσωπο της Deutsche Bahn.
Όπως διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της σιδηροδρομικής εταιρείας, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στα καλώδια στις γραμμές. Εξαιτίας αυτού, η κίνηση των τρένων χρειάστηκε να διακοπεί για σχεδόν τρεις ώρες.
Διευκρινίζεται ότι ήδη ερευνούν οι αρχές ασφαλείας.

……………………………………………………………………………………...Διευκρινίζεται επίσης ότι διάφορες γερμανικές οργανώσεις κατηγορούν την Κυβέρνηση για την ανεπαρκή ασφάλεια των υποδομών του Κράτους.