Πεντάγωνο: Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να υπερασπιστούν την Ιαπωνία με πυρηνικά όπλα !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Lloyd Austin - RIA Novosti, 1920, 15/09/2022
© AP Photo / Susan Walsh Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν. Φωτογραφία αρχείου
 ΑΛΦΕΙΟΣ : Αποτελεί παράδοξο για την Ιστορία του πλανήτη Δήμητρα , να γίνεται ο θύτης προστάτης του θύματος! Μέχρι τώρα η μοναδική χώρα που έχει κάνει πολλαπλή χρήση πυρηνικών όπλων και μάλιστα απροειδοποίητα είναι οι ΗΠΑ. Χιροσίμα 6-8-1945 … Θυμήσου … Μόνο οι ΗΠΑ έχουν ρίξει πυρηνική βόμβα … σε άμαχους …

Εν τω μεταξύ το τελευταίο διάστημα, έχουν αρχίσει όλοι να μιλάνε για πυρηνικό ολοκαύτωμα …

“Έναρξη του Γ’ Π.Π.” χαρακτήρισε ο Μεντβέντεφ, τις “εγγυήσεις ασφαλείας” της Ουκρανίας που δημοσίευσε ο Ζελένσκι !!

Ο Πούτιν είπε “Δεν πρέπει ποτέ να γίνει πυρηνικός πόλεμος. Δεν θα υπάρχουν νικητές”

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ: Ο Θεός να μας σώσει από τουλάχιστον ένα πυρηνικό χτύπημα Ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα μιας πυρηνικής σύγκρουσης, όπως ήταν κατά την κρίση της Καραϊβικής. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο TASS ο πρόεδρος της 77ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Ούγγρος διπλωμάτης Csaba Körösi.

……………………………………………….

Αρχηγός του Πενταγώνου Ώστιν: Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να υπερασπιστούν την Ιαπωνία με πυρηνική ικανότητα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να προστατεύσουν την Ιαπωνία από πιθανές απειλές, λαμβάνοντας υπόψη τα παραδοσιακά όπλα και τις πυρηνικές δυνατότητές της, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν μετά από συνάντηση με τον Ιάπωνα υπουργό Άμυνας Γιασουκάζου Χαμάντα, ανέφερε το Πεντάγωνο, όπως μεταδίδει το RIA Novosti
.

«Ο Όστιν τόνισε την ετοιμότητα της Αμερικής να υπερασπιστεί την Ιαπωνία με «το πλήρες οπλοστάσιο των παραδοσιακών (όπλων) και των πυρηνικών μας δυνατοτήτων»», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κατά τη συνάντηση, ο επικεφαλής του Πενταγώνου συζήτησε τις ενέργειες της Κίνας κατά της Ταϊβάν και κοντά στα σύνορα της Ιαπωνίας, χαρακτηρίζοντάς τις «επιθετικές» και «προκλητικές», καθώς και στρατιωτικές ενέργειες στην Ουκρανία .
.
«Η απάντησή μας, μαζί με την Ιαπωνία και άλλους συμμάχους και εταίρους, παραμένει υπεύθυνη, σίγουρη και αποφασιστική», είπε ο Όστιν.
Ο επικεφαλής του Πενταγώνου ανακοίνωσε επίσης την επιθυμία των Ηνωμένων Πολιτειών να ενισχύσουν τη στρατιωτική συνεργασία με την Ιαπωνία, αποκαλώντας τη συμμαχία των δύο χωρών «ακρογωνιαίο λίθο» για τη διασφάλιση της ασφάλειας της περιοχής Ινδο-Ειρηνικού.
…………………………………………………….

……………………………………………………………………………