Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι νομίζουν ότι οι τιμές φ.αερίου πλήττουν μόνο την Γερμανία…

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση απέρριψε σήμερα το γερμανικό αίτημα για απαλλαγή της «εισφοράς φυσικού αερίου» από τον γενικό ΦΠΑ. «Δεν υπάρχει δυνατότητα εξαίρεσης σε αυτό το είδος φόρου», δήλωσε σχετικά εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών είχε ζητήσει από την ΕΕ να μην ισχύει ο γενικός ΦΠΑ στην προσαύξηση κατά 2,419 σεντς/κιλοβατώρα, προκειμένου να μετριαστεί η νέα επιβάρυνση των καταναλωτών. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ιστοσελίδας Check24, για ένα νοικοκυριό τεσσάρων ατόμων με κατανάλωση 20.000 kWh, αυτό, εφόσον δεν υπάρξει περαιτέρω ελάφρυνση, που σημαίνει ΕΠΙΠΛΕΟΝ κόστος 570 ευρώ/ετησίως, + 300% ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΓ. ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 2572 ευρώ ετησίως, χωρίς τις αυξήσεις (ΦΠΑ+προσαύξηση+Βασική <τελευταία>τιμή φ.αερίου) ….και τώρα θα μπορούν άραγε να πληρώνουν;

Η Αριστερά καλεί σε διαδηλώσεις στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Sören Pellmann, μέλος του Κόμματος της Αριστεράς στη Λειψία, θεωρεί την εισφορά για το φυσικό αέριο ως “χτύπημα κατά της Ανατολής”.

Αυτή είναι η πιο απότομη κοινωνική περικοπή για τους πολίτες από τις μεταρρυθμίσεις του Hartz (ταμείο ανεργίας χαμηλόμισθων), είπε, και ως εκ τούτου οι άνθρωποι θα πρέπει να βγουν στους δρόμους, KAΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ.* Οι δημοσιογράφοι όμως, δεν σταματούν να τον κατηγορούν λέγοντας ότι προσπαθεί να διχάσει την γερμανική κοινωνία… Λές και φοβούνται την κατάρρευση του συστήματος…

*Στις 3 Οκτωβρίου 2021 οι Γερμανοί γιόρτασαν την 31η επέτειο της επανένωσης. 28 χρόνια, 2 μήνες και 26 μέρες το τείχος χώριζε το Βερολίνο, την Ευρώπη και τον κόσμο. Στις 3 Οκτωβρίου 2021 οι Γερμανοί γιόρτασαν την 30η επέτειο της επανένωσης. Το 1989, ένα πρωτοφανές κύμα εξόδου και μαζικές διαδηλώσεις ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ οδήγησαν μέσα σε λίγους μήνες στην κατάρρευση του κρατικού μηχανισμού της Γερμανικής Λαοκρατικής Δημοκρατίας (ΓΛΔ).

Διαβάστε επίσης:

Θα τα ζήλευε και o Goebbels τα γερμανικά ΜΜΕ: Το καλό νέο της ημέρας: το ύψος της πρόσθετης επιβάρυνσης για το φυσικό αέριο!

ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΙΟ/ Τι θα γίνει στη Γερμανία… Σε λίγο ίσως θα μείνει χωρίς φάρμακα όλη η Ε.Ε. !! Ούτε ασπιρίνες !!!

Ο βλάκας του Πούτιν – Ο βλαμμένος του Μπάιντεν πέταξε το μπούμερανγκ στην Ρωσία…

O Άρχων των κυρώσεων είναι  όντως ο Πούτιν…