Περισσότερα από 50 είδη ζώων βρέθηκαν στον πυθμένα του Ειρηνικού Ωκεανού

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ
На дне Тихого океана обнаружены более 50 видов животных
Фото: pixabay.com

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν περισσότερα από 50 άγνωστα είδη ζώων στο βυθό του Ειρηνικού Ωκεανού. Ερευνητές στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ανακάλυψαν περισσότερα από 50 δυνητικά νέα είδη ζώων στον βυθό του Ειρηνικού Ωκεανού. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποίησαν μια ειδική συσκευή που κατέβηκε στα βάθη του Clarion-Clipperton στο κεντρικό τμήμα του ωκεανού.

Προηγουμένως, το είδος που ανακαλύφθηκε από τους ερευνητές έπρεπε να μελετηθεί αποκλειστικά από φωτογραφίες. Τώρα το DNA τους έχει γίνει διαθέσιμο για μελέτη. Συνολικά, οι επιστήμονες έχουν βρει 55 είδη ζώων στον πυθμένα του Ειρηνικού Ωκεανού, συμπεριλαμβανομένων ανελιδών, μέδουσες και κοράλλια, αναφέρει η Patrol Petersburg.

Νωρίτερα, το ABN ανέφερε ότι επιστήμονες του Νόβγκοροντ θα συμμετάσχουν στην ανάπτυξη ιατρικών προθέσεων υψηλής τεχνολογίας. Αυτό αναφέρθηκε στην υπηρεσία Τύπου του Κρατικού Πανεπιστημίου του Νόβγκοροντ που φέρει το όνομα του Γιαροσλάβ του Σοφού.

Στο εντατικό πρόγραμμα Archipelago 2022, ερευνητές από την περιοχή του Νόβγκοροντ παρουσίασαν ένα έργο εγχώριας παραγωγής μέσων αποκατάστασης υψηλής τεχνολογίας που βασίζεται στο καινοτόμο επιστημονικό και τεχνολογικό κέντρο «Smart Electronics-Valdai». 27 Ιουλίου 2022

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………………..