Θα ζήλευε και ο Γκαίμπελς !!! Σε “δημοσπόπηση” 1.167 Γερμανοί από 80εκ/μύρια, με 14εκ/μύρια φτωχούς, το 70% του συνόλου υπέρ της στήριξης της Ουκρανίας !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ … ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ …

ΕΝ ΧΟΡΩ ΤΑ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ “ΕΙΔΗΣΗ” ΟΤΙ … ΤΟ 70% ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ( ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ) ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΕ “ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΙΓΜΑ” 1.167 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ( !!! ) … ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ !!!

13.800.000 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΟΛΤΣ ΖΗΤΑΕΙ 2ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΧΘΕΣ 14-7-2022 ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ !!!

ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ “ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΙΓΜΑ” 1.167 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΤΙ ΣΤΑ 80.000.000+ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ 70% ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ … ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ !!!

…………………………..

Το 70% των Γερμανών τάσσεται υπέρ της στήριξης στην Ουκρανία παρά τις συνέπειες στις τιμές ενέργειας

Η δημοσκόπηση πραγματοποίηθηκε τηλεφωνικώς σε δείγμα 1.167 τυχαία επιλεγμένων ψηφοφόρων.

Μια μεγάλη πλειονότητα των Γερμανών θέλει να συνεχιστεί η υποστήριξη προς την Ουκρανία στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσουν περισσότερα για την ενέργεια, σύμφωνα με έρευνα της κοινής γνώμης που δημοσιοποιήθηκε σήμερα( 15-7-2922 )

…………………………..

( 14-7-2922 )  Γερμανία. Οι τράπεζες τροφίμων έκαναν ρεκόρ

Οι τιμές των τροφίμων στη Γερμανία αυξάνονται ραγδαία. Οι τράπεζες τροφίμων αισθάνονται επίσης τις επιπτώσεις: Όλο και περισσότεροι άνθρωποι πιέζουν για τη δωρεάν διανομή τροφίμων.

Περισσότεροι από ποτέ άλλοτε κάνουν ουρές για παντοπωλεία στις τράπεζες τροφίμων στη Γερμανία . Έρευνα στις 962 τράπεζες τροφίμων στη χώρα έδειξε ότι ο αριθμός των πελατών έχει αυξηθεί περίπου κατά το ήμισυ από την αρχή του έτους, σύμφωνα με τον οργανισμό-ομπρέλα «Tafel Deutschland». «Αυτό σημαίνει ότι πάνω από δύο εκατομμύρια άνθρωποι που πλήττονται από τη φτώχεια αναζητούν υποστήριξη από την εθελοντική οργάνωση – περισσότερο από ποτέ».

Σχεδόν κάθε πέμπτη τράπεζα τροφίμων διανέμει επί του παρόντος τρόφιμα σε διπλάσια ή και περισσότερα άτομα από ό,τι πριν από έξι μήνες. Πάνω από το 60 τοις εκατό των τραπεζών τροφίμων καταγράφουν ανάπτυξη έως και 50 τοις εκατό. Πρόσφυγες από την Ουκρανία ήταν μεταξύ των νέων πελατών , αλλά υπήρχαν επίσης πολλοί άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι.

Ελλειψη ΦΑΓΗΤΟΥ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάθε τρίτος πίνακας έπρεπε να εισάγει πάγωμα ηχογράφησης. Υπήρχε έλλειψη τροφίμων ή εθελοντών για να βοηθήσουν όποιον ζητούσε υποστήριξη. “Τα πάνελ είναι στο όριο”, δήλωσε ο πρόεδρος της Tafel Germany, Jochen Brühl . Η φτώχεια δεν κάνει καλοκαιρινές διακοπές. «Μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι οι άνθρωποι στερούνται πλέον τα απαραίτητα και συνεχίζουν να ζητούν δωρεές στις τράπεζες τροφίμων».

Η Tafel συλλέγει τα πλεονάζοντα τρόφιμα από λιανοπωλητές και κατασκευαστές και τα διανέμει. Συμμετέχουν περισσότεροι από 60.000 εθελοντές.

  • Νέα πρόοδος Lauterbach : η κριτική χαιρετίστηκε από όλες τις πλευρές
  • «Η βιομηχανία είναι ικανή» : Μεταφορικές εταιρείες προτείνουν διάδοχο για εισιτήριο 9 ευρώ
  • Από το επόμενο έτος : Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο εγκρίνει την αύξηση του Hartz IV και του επιδόματος παιδιού

Ενόψει της εξέλιξης, ο γερμανικός κοινωνικός σύλλογος κάλεσε τον συνασπισμό των φαναριών να στηρίξει ειδικά τα νοικοκυριά με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα με περαιτέρω μέτρα ανακούφισης. Η έκκληση των επιτροπών για βοήθεια ήταν «ένα πραγματικό κατηγορητήριο για τη φτώχεια της Γερμανίας».

………………………………………………………………………….