Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ !!! ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ !!! ΑΥΤΗ Η ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟΥ “ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ” ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ !!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ !!!

Επιδότηση καυσίμων: Πώς θα πάρετε τα χρήματα – Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις σε 10+1 ερωτήσεις και απαντήσεις

[ Ποιοι είναι δικαιούχοι;
Κάθε φυσικό πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων και ελευθέρων επαγγελματιών, που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας με δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2020 έως τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ, με σκοπό την συμβολή στην κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου 2022.

Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να δηλώνει μόνο ένα όχημα και μοτοσυκλέτα- μοτοποδήλατο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το όχημα και μοτοσυκλέτα- μοτοποδήλατο να είναι σε κυκλοφορία, να είναι ασφαλισμένο και να μην οφείλονται γι’ αυτό τέλη κυκλοφορίας. Το φυσικό πρόσωπο θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον ένα ποσοστό συνιδιοκτησίας επί του οχήματος, ή αυτό να βρίσκεται σε καθεστώς leasing. ]

……………..

Διαμαρτυρίες αγροτών στην Κρήτη για αποκλεισμό από την επιδότηση καυσίμων

Χαρακτηριστική είναι η επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, προς τον  Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, που κοινοποιείται και στα αρμόδια υπουργεία, στην οποία αναφέρεται:

Αναφορικά με την επιδότηση καυσίμων , παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα για τις λεπτομέρειες που καθιστούν τους αγρότες ως ΜΗ δικαιούχους του Μέτρου και συγκεκριμένα για το καύσιμο κίνησης πετρέλαιο.

Να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα δικαίωμα επιδότησης έχουν μόνο οι κάτοχοι οχημάτων ΙΧ με καύσιμο κίνησης βενζίνη.

Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αιτία για την παραπάνω κατάσταση είναι η ότι:

α) η επιδότηση για το πετρέλαιο κίνησης έχει χορηγηθεί ήδη στα πρατήρια καυσίμων, (κάτι που κατηγορηματικά σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν ισχύει στην πράξη)

β) Δικαίωμα επιδότησης έχουν μόνο τα ΙΧ οχήματα και όχι τα επαγγελματικά οχήματα (δηλαδή αγροτικά κτλ).

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε μας ή διαψεύστε μας τα παραπάνω ώστε οι αγρότες να γνωρίζουν ακριβώς γιατί δεν δύναται να συμπεριληφθούν στους φορολογούμενους Έλληνες πολίτες που δικαιούνται αυτό το Μέτρο.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

………………………………………………………………………

……………………………………………………………………….