Οι Ουκρανοί νεοναζί του Ζελένσκι σχεδιάζουν να ανατινάξουν το φράγμα Khadzhibey στην Οδησσό !! Θα πνίξουν την πόλη αν το κάνουν !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΤΙ … [ Νεοναζί στην Οδησσό, υπό τις οδηγίες του κυβερνήτη, ναρκοθέτησαν το φράγμα Khadzhibey για να το ανατινάξουν αργότερα ] … [ …μια προσπάθεια εκπροσώπου της Κρατικής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης της Ουκρανίας να αποτρέψει αυτή την «τρελή απόφαση» καταπνίγηκε αγενώς και σκληρά, μέχρι την απειλή της εκτέλεσης. ]

ΤΗΝ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΟΤΙ … Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Aidar ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΣΕΡΚΑΣΙ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟΥ !! … [ … η περιοχή της Οδησσού επικεφαλής τον Μαξίμ Μαρτσένκο (στρατιωτικός)», αναφέρει η δημοσίευση της ηλεκτρονικής εφημερίδας στο Telegram . Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Marchenko υπηρέτησε ως διοικητής του 24ου ξεχωριστού τάγματος επίθεσης “Aidar”… ] [ 2014 Τα εγκλήματα του ουκρανικού τάγματος Aidar επιβεβαιώθηκαν στην έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας ]

ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ !!! ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η “τρελή απόφαση” ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙ Μαξίμ Μαρτσένκο ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ !!!

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΣ: … ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΟΔΗΣΣΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΦΟΥ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ “τρελή απόφαση” ΠΝΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ !!! ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ !!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ … ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΓΚΡΕΜΙΖΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΡΕΙΠΙΑ …

ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΒΡΑΙΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ “τρελή απόφαση” ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΩΫΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

………………………………………

Οι νεοναζί σχεδιάζουν να ανατινάξουν το φράγμα Khadzhibey στην Οδησσό

Οι νεοναζί σχεδιάζουν να ανατινάξουν το φράγμα Khadzhibey στην Οδησσό

Νεοναζί στην Οδησσό, υπό τις οδηγίες του κυβερνήτη, ναρκοθέτησαν το φράγμα Khadzhibey για να το ανατινάξουν αργότερα, δήλωσε ο συνταγματάρχης Mikhail Mizintsev, επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας , σε ενημέρωση το Σάββατο.
«Στην Οδησσό , με οδηγίες του κυβερνήτη της περιοχής, ναρκοθετήθηκε το φράγμα Khadzhibey, το οποίο οι νεοναζί σχεδιάζουν να ανατινάξουν», είπε ο Μιζίντσεφ.
Εξήγησε ότι μετά την υλοποίηση αυτών των εγκληματικών πράξεων
, οι πυκνοκατοικημένες περιοχές μαζί με τους κατοίκους της πόλης θα βρίσκονται στην πλημμυρική ζώνη.
Σύμφωνα με τον Μιζίντσεφ, μια προσπάθεια εκπροσώπου της Κρατικής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης της Ουκρανίας να αποτρέψει αυτή την «τρελή απόφαση» καταπνίγηκε αγενώς και σκληρά, μέχρι την απειλή της εκτέλεσης.
.

…………………………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ( ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ !!! )

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ashkenazi ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

………………………………………………………………………