ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ( ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ) ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΡΟΥΒΛΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ !! ΤΕΛΟΣ ΤΟ $ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

” … ας ξεκινήσουμε από αυτό, από το φυσικό μας αέριο … “ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ !!! ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;; ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ … Η Ρωσία έσπασε την “παγκόσμια συμφωνία” με ΗΠΑ: Αναβίωσε τον Κανόνα του Χρυσού – “Αιτία πολέμου” για δολάριο και ευρώ

ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ 10:23 23/03/2022 ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ … Αμερικανοί γερουσιαστές και Υπουργείο Οικονομικών θα συζητήσουν το μπλοκάρισμα του ρωσικού αποθεματικού χρυσού 132 δισεκατομμυρίων δολαρίων

ΚΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ … ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ … ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100 ΡΟΥΒΛΙΑ !!!

…………………….

Η Ρωσία θα μεταφέρει τις πληρωμές για τις προμήθειες φυσικού αερίου στην Ευρώπη σε ρούβλια

Ο Πούτιν έδωσε εντολή να μεταφερθούν σε ρούβλια οι πληρωμές για προμήθειες φυσικού αερίου σε μη φιλικές χώρες

ΜΟΣΧΑ, 23 Μαρτίου – RIA Novosti. Η Ρωσία θα μετατρέψει τις πληρωμές για προμήθειες φυσικού αερίου σε μη φιλικές χώρες σε ρούβλια, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν .
“Δεν έχει νόημα να παραδίδουμε τα αγαθά μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις Ηνωμένες Πολιτείες και να λαμβάνουμε πληρωμή σε δολάρια, ευρώ και πολλά άλλα νομίσματα. Ως εκ τούτου, αποφάσισα να εφαρμόσω μια σειρά μέτρων για τη μεταφορά πληρωμών το συντομότερο όσο το δυνατόν – ας ξεκινήσουμε από αυτό, από το φυσικό μας αέριο – στη μεταφορά πληρωμής για το φυσικό μας αέριο, που παρέχεται στις λεγόμενες μη φιλικές χώρες, για ρωσικά ρούβλια. Δηλαδή, να αρνηθούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα συμβιβαζόμενα νομίσματα σε τέτοιους υπολογισμούς, ” αυτός είπε.
Ο αρχηγός του κράτους τόνισε ότι οι παραδόσεις θα συνεχιστούν σύμφωνα με τους όγκους και τις τιμές που προβλέπονται στα συμβόλαια.
.
Η σχετική οδηγία θα σταλεί στην Gazprom.
Σε αυτό το πλαίσιο, το ρωσικό νόμισμα άρχισε να αυξάνεται, το δολάριο έπεσε κάτω από το σήμα των 100 ρούβλια.
……………………………………………….

Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΘΕΣΕ 30δις $ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ IMF (ΔΝΤ) ΚΑΙ ΣΕ SDR ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ-ΜΕΤΟΧΟΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Bretton Woods. ΕΔΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ !!

ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ … Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ !!! Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ !!!… ΟΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ … ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ …

……………………………………………………………………….

………………………………………………………….