ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !!! ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΑ ΒΙΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΥΓΕΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΙ ΗΠΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ” Σύμβαση για την απαγόρευση των βιολογικών και τοξινικών όπλων (ΒΤWC) ” ΑΛΛΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ … “ΚΑΚΟΥΣ” ;;;

ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ Hellinika Hoaxes ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΟΣΣΙΑΛΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !!! ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ;;; ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ;;; ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ … ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ … ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ … ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ !!!

[ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΚΕΠΠΑ) 2019/97 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 21ης Ιανουαρίου 2019 … σχετικά με την υποστήριξη της Σύμβασης για την απαγόρευση των βιολογικών και τοξινικών όπλων στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΕΕ κατά της διάδοσης όπλων μαζικής καταστροφής… ]

ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝΩΛΗΣ, ΑΝΘΡΑΚΑ, ΒΡΟΥΚΕΛΩΣΗΣ, ΔΙΦΘΕΡΙΤΙΔΑΣ, ΣΑΛΜΟΝΕΛΩΣΗΣ, ΔΥΣΕΝΤΕΡΙΑΣ, κλπ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ !!!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!!

ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΛΑΒΡΟΦ !!!

……………………………………………………………………

Η Nuland αναγνώρισε την παρουσία αντικειμένων βιοερευνητικής έρευνας στην Ουκρανία
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, 9 Μαρτίου – RIA Novosti. Η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ είπε ότι υπάρχουν εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας στην Ουκρανία και το Κίεβο και η Ουάσιγκτον εργάζονται τώρα για να αποτρέψουν τα υλικά που συσσωρεύονται εκεί να πέσουν στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων.
Κατά τη διάρκεια ακρόασης στη Γερουσία, η Νούλαντ ρωτήθηκε εάν υπήρχαν χημικά ή βιολογικά όπλα στην Ουκρανία .
“Η Ουκρανία διαθέτει εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας. Ανησυχούμε ότι τα ρωσικά στρατεύματα μπορεί να προσπαθήσουν να τις πάρουν τον έλεγχο, επομένως συνεργαζόμαστε με τους Ουκρανούς για το πώς να αποτρέψουμε οποιοδήποτε από αυτά τα ερευνητικά υλικά να πέσει στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων”, απάντησε η Νούλαντ.
Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας είχε προηγουμένως μια παρουσίαση από την οποία προκύπτει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ξόδεψαν περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια για τη λειτουργία βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία, τα οποία συμμετείχαν στο αμερικανικό στρατιωτικό βιολογικό πρόγραμμα. Η Ρωσική Ομοσπονδία , σε σχέση με τα γεγονότα των αμερικανικών στρατιωτικών βιολογικών δραστηριοτήτων στην Ουκρανία, δεν αποκλείει την έναρξη ενός μηχανισμού διαβούλευσης βάσει της Σύμβασης για την Απαγόρευση των Βιολογικών και Τοξινών Όπλων (BTWC), δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα .
Σχολιάζοντας πληροφορίες σχετικά με τα χρηματοδοτούμενα από τις ΗΠΑ βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Zhao Lizqian προέτρεψε τις ΗΠΑ να διευκρινίσουν τις δραστηριότητές τους βιολογικής στρατιωτικοποίησης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
…………………………………………
…………………………………………

…………………………………………………………………..

……………………………………………………………………