ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝΩΛΗΣ, ΑΝΘΡΑΚΑ, ΒΡΟΥΚΕΛΩΣΗΣ, ΔΙΦΘΕΡΙΤΙΔΑΣ, ΣΑΛΜΟΝΕΛΩΣΗΣ, ΔΥΣΕΝΤΕΡΙΑΣ, κλπ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΑΥΡΕΣ ΧΗΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΔΕΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!! ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !!! ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ (ΧΑΖΑΡΙΑΣ) ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΤΕΡΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ

………………..

Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας: Η Ουκρανία προσπαθεί να κρύψει ίχνη εργασίας με παθογόνους παράγοντες πανώλης

Ο επικεφαλής των στρατευμάτων RKhBZ Kirillov: στο Lviv, πραγματοποιήθηκε εργασία με τα βακτήρια της πανώλης και του άνθρακα

ΜΟΣΧΑ, 7 Μαρτίου – RIA Novosti. Η Ουκρανία, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου, εργάζεται για την ενίσχυση των παθογόνων ιδιοτήτων των μικροβίων, δήλωσε ο Igor Kirillov, επικεφαλής των δυνάμεων ακτινοβολίας, χημικής και βιολογικής άμυνας των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.
«Οι επιμελητές από το Πεντάγωνο κατανοούν ότι εάν αυτές οι συλλογές (παθογόνων μικροβίων. – Εκδ.) φτάσουν σε Ρώσους ειδικούς, τότε με μεγάλη πιθανότητα παραβίασης από την Ουκρανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Σύμβασης για την Απαγόρευση Βιολογικών και Τοξινών Τα όπλα θα επιβεβαιωθούν. Δηλαδή, να εργαστείτε για την ενίσχυση των παθογόνων ιδιοτήτων των μικροοργανισμών χρησιμοποιώντας μεθόδους συνθετικής βιολογίας», είπε.
.
Συνολικά, ο ρωσικός στρατός ανακάλυψε 30 βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία που εργάζονταν ως μέρος των προγραμμάτων του Πενταγώνου και, ενδεχομένως, παρήγαγαν βιολογικά όπλα.
.
Σύμφωνα με τον Kirillov, ο πελάτης ήταν το Γραφείο Μείωσης Αμυντικών Απειλών του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ. Η εργασία προχώρησε σε τρεις βασικούς άξονες. Πρώτα απ ‘όλα, πρόκειται για την παρακολούθηση της βιολογικής κατάστασης στις προτεινόμενες περιοχές για την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων των κρατών του ΝΑΤΟϊκού μπλοκ. Το δεύτερο είναι η συλλογή και η εξαγωγή στις Ηνωμένες Πολιτείες στελεχών επικίνδυνων μικροοργανισμών. Η τρίτη κατεύθυνση είναι η ερευνητική εργασία για τη μελέτη πιθανών παραγόντων βιολογικών όπλων, ειδικών για μια δεδομένη περιοχή, που έχουν φυσικές εστίες και μπορούν να μεταδοθούν στον άνθρωπο.
………….

Υπουργείο Άμυνας: Η SBU ετοιμάζει πρόκληση με ραδιενεργό μόλυνση του Χάρκοβο

Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η SBU ετοίμαζε πρόκληση για να ανατινάξει τον αντιδραστήρα στο Χάρκοβο

………….
Σύμφωνα με τον ρωσικό στρατό, ο οποίος ανέλυσε τα έγγραφα που έλαβε, το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας έθεσε το καθήκον από τις 24 Φεβρουαρίου να καταστρέψει πλήρως τους βιοπαράγοντες στα εργαστήρια και να περιορίσει επειγόντως τα βιολογικά προγράμματα.
«Η ανάλυση των πράξεων καταστροφής δείχνει τη δουλειά με τα παθογόνα της πανώλης, του άνθρακα και της βρουκέλλωσης στο βιολογικό εργαστήριο του Lviv, παθογόνα διφθερίτιδας, σαλμονέλωσης και δυσεντερίας σε εργαστήρια στο Χάρκοβο και την Πολτάβα», διευκρίνισε ο Kirillov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, 232 δοχεία με τον αιτιολογικό παράγοντα της λεπτοσπείρωσης, 30 με τουλαραιμία, δέκα με βρουκέλλωση, πέντε με πανώλη καταστράφηκαν στο Lviv .
“Υπάρχουν περισσότερα από 320 εμπορευματοκιβώτια συνολικά. Η ονοματολογία και η υπερβολική ποσότητα βιοπαθογόνων υποδηλώνουν την εργασία που εκτελείται στο πλαίσιο στρατιωτικών βιολογικών προγραμμάτων”, δήλωσε ο διοικητής των στρατευμάτων RKhBZ .
Η εργασία των βιολογικών εργαστηρίων οδήγησε σε 100πλάσια αύξηση της συχνότητας της ιλαράς, επιπλέον, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακήρυξε την Ουκρανία χώρα με υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης επιδημίας πολιομυελίτιδας».
.
Όπως τόνισε ο Κιρίλοφ, έχουν ήδη αφαιρεθεί τα πάντα από τη χώρα για να συνεχιστεί το στρατιωτικό βιολογικό πρόγραμμα των ΗΠΑ. Η ανάλυση των οδηγιών δείχνει ότι η διαδικασία για την εξάλειψη των συλλογών αποσκοπεί στην ανεπανόρθωτη καταστροφή τους.
Συνολικά, οι ΗΠΑ έχουν ξοδέψει περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια για τη λειτουργία βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία, προκύπτει από την παρουσίαση του υπουργείου Άμυνας.
………………………….

……………………………………………………………………………….

Συνταγματάρχης στρατού των ΗΠΑ- Douglas McGregor – Η αλήθεια για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ !!!

Αποκαλύψεις για τη Λέσχη Bilderberg. Αυτοί που θέλουν τη μείωση του πληθυσμού της Γης.

«Μία Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος» ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ… ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ… ΕΥΡΑΙΩΣ ΠΩΛΗΘΕΝ !!!

CIA. Projekt Operation Mockingbird (Επιχείριση κοτσύφι) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

……………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………….