ΕΣΚΑΣΕ !!! ΔΙΟΔΙΑ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 74 ΧΛΜ !!! ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ 210 ΧΛΜ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΕΥΡΩ…

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΗΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ … WORLD BANK (Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976. ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΔΡΟΜΟ ΠΑΤΡΑ – ΠΥΡΓΟΣ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ (διαβάστε το δημοσίευμα)

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΦΙΑ … ΛΗΣΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ-ΤΣΑΚΩΝΑΣ !! ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ !! ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ !!! ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ !!! ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ !!! ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!!

……………….

Δρόμος Πάτρα – Πύργος: Διόδια 10 ευρώ με επιστροφή, χωρίς να φθάνει στον Πύργο και ζητωκραυγάζουμε!!!

Αφού πέρασε και ο Ιανουάριος του 2022 και μπήκαμε στο τελευταίο μισό του Φεβρουαρίου του 2022 και ακόμα να ξεκινήσουν οι εργασίες του δρόμου, για να επαληθευτεί το www.Iliaoikonomia.gr που γράφαμε από τα μέσα του 2019 ότι ο δρόμος θα ξεκινήσει το νωρίτερο Πάσχα του 2022 και ότι τα διόδια θα είναι τσουχτερά, τώρα ήρθε η …λυπητερή.

Περίπου 10 ευρώ (9,8 ευρώ το ποσό) θα κοστίζουν τα διόδια για την Πάτρα και επιστροφή ενός ΙΧ αυτοκινήτου.

Η διάρκεια της παραχώρησης έχει οριστεί σε 23 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι θα πληρώνουμε διόδια έως τέλη του 2044 !!!

Οι σταθμοί διοδίων θα τοποθετηθούν, «μετωπικά» στην Κυλλήνη και στο Μιντιλόγλι ενώ οι δυο «πλευρικοί» σταθμοί θα τοποθετηθούν σε Αμαλιάδα και Κάτω Αχαγιά.

Και προσοχή ο δρόμος ΔΕΝ θα φθάνει στον Πύργο αλλά θα σταματά στα Δουνέικα. Και αρχικά ΔΕΝ θα φθάνει στην Πάτρα αλλά μέχρι τον Άραξο (Κάτω Αχαγιά).

Όσο αφορά τον ερχομό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηλεία οι Κυβερνητικοί βουλευτές τον Νοέμβριο του 2021, έλεγαν για Ιανουάριο 2022, μετά για Φεβρουάριο του 2022 τώρα μεταφέρθηκε για τέλη Μαρτίου 2022!!!

Κάτι που κανείς δεν απαντά είναι,  π ό τ ε  θα αρχίσουμε να πληρώνουμε τα διόδια:

  • Όταν ολοκληρωθεί όλος ο δρόμος Πάτρα – Πύργος;

  • Όταν θα ολοκληρωθεί το τμήμα Δουνέικα – Άραξος (κάτω Αχαία);

  • Από την αρχή των εργασιών του δρόμου;

Και κάποιοι αιρετοί και τοπικά ΜΜΕ συνεχίζουν να ζητωκραυγάζουν… Όπως έκαναν από πολύ παλιά για το ίδιο θέμα…

Ζήτωωωωωωωωω…

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………………………

……………………………………………………………………