ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ (Δ.Λ.Τ.ΠΥΡΓΟΥ). ΕΧΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΠΑΝ ΛΕΦΤΑ 322.000€ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΓΙΩΤΕΣ … ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ “ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ” ΤΩΝ “ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ” !!! ΤΑ ΕΥΡΩ ΡΕΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΛΑΚΕΣ !!! ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ … ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ !!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  TΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ».  ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ:  ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ 320.000 €

Ο Δήμος Πύργου αναθέτει έργα Οδοποιίας 1.404.000 ευρώ σε εταιρείες της Χαλκίδας, της Αθήνας και του Πειραιά … !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ.ΠΥΡΓΟΥ 322.000€ ΜΕ ΤΗ ΔΕΠΑΝ ΓΙΑ ΙΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η Ε.ΛΙΜ.Ε. ΟΝΤΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕ 5000€ ΣΥΝΔΡΟΜΗ/ΕΤΟΣ !!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ.Π. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΠΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ;;;

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ … ΔΕΠΑΝ & Δ.Λ.Τ.Π. ΡΥΠΑΡΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΑΤΡΟ !!! /////// ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ !!!

Καταγγελία: «Ο αυθάδης Δήμαρχος Πύργου επιστρέφει έγγραφο σε Ανώτερες Κρατικές Αρχές»

…………………………………………………………………

Πύργος: Διαμαρτυρία πολίτη έξω από το Δημαρχείο

https://www.iliaoikonomia.gr/154945-2/

Ένα απρόσμενο γεγονός συνέβη σήμερα το πρωί έξω από το Δημαρχείο Πύργου καθώς εμφανίστηκε ένας άνδρας με πανό που διαμαρτυρόταν για απλήρωτη εργασία. Ο Σάκης Τριβυζάς, κάτοικος Κατακόλου, και μέχρι πρόσφατα εργαζόμενος, όπως δηλώνει ο ίδιος στο Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου στον τομέα της ύδρευσης κρουαζιεροπλοίων, βρέθηκε στην πόρτα του Δημαρχείο κρατώντας ένα πανό που έγραφε ” Απλήρωτος 3 χρόνια”.

 

 

Ο άνθρωπος αυτός διαμαρτύρεται πως δεν του έχουν καταβάλει τα δεδουλευμένα του εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια που εργαζόταν στο Λιμενικό Ταμείο. Καταγγέλλει τη δημοτική αρχή πως του χρωστούν χρήματα από την εργασία του που όπως μαθαίνουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς κουβαλά φορτία πολλών κιλών και τα ωράρια είναι μέχρι αργά το βράδυ. Μάλιστα ο άνθρωπος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα μαζί με την οικογένειά του κάνοντας μια απελπισμένη προσπάθεια να τραβήξει με αυτόν τον τρόπο την προσοχή όσων τον έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση. Μια εικόνα συγκλονιστική να βλέπουμε έναν ηλικιωμένο με πανό έξω από το Λάτσειο Μέγαρο. Κάτι που δεν έχει ξανά γίνει μέχρι τώρα. Οι αρμόδιοι ας δουν το πρόβλημα και ας βρεθεί γρήγορα μια λύση για να τον άνθρωπο που περνάει δύσκολα.

………………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………