ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ.Π. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΠΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ;;;

ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
https://depan.eu/cat-person/diikitiko-symvoulio/

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ (ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ) … ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ… ΠΟΛΛΟΙ ΠΥΡΓΙΩΤΕΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ … ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ( ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΕΝΟΣ “ΚΑΤ’ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣ ΖΩΟΥ ΠΟΥ ΕΚΚΡΙΝΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΜΥΡΩΔΙΑ…” ) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΠΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ.Π. ΠΟΥ “ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ” ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗ ΔΕΠΑΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ !!!

ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ … ΔΗΜΑΡΧΕ … ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΥΤΟ … ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ;;; ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ.Π. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΠΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Λ.Τ.Π. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΑ ;;;

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!! ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΕΣΗΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ !!! ΕΙΔ’ ΑΛΛΩΣ ΕΥΛΟΓΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΣΤΕ ΔΙΑ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΥΣΤΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ …

……………………………………………………………………..

Κατάκολο: Ανέλαβε και επίσημα ο Τάκης Αντωνακόπουλος ως πρόεδρος του ΔΛΤ Πύργου………………………………………………………………….

………………………………………………………………….

George Andriolas Τα πράγματα είναι απλά: όταν δίνεις 199.000€ το χρόνο ή 320.000€ για 18 μήνες ή περίπου 18.000€/μήνα για υπηρεσίες ουσιαστικά τεχνικής και διοικητικής υποστήριξης (τεχνικού συμβούλου), τότε θα πρέπει τα οικονομικά σου να είναι ανθηρά (και όχι μία διαλυμένη κατάσταση) και ταυτόχρονα να έχεις μεγάλες και συγκεκριμένες απαιτήσεις προσδοκίες και οφέλη από την εν λόγω σύμβαση (που καλό θα ήταν να τις επικοινωνήσεις με τους δημότες).

Διευκρίνιση περί ανάθεσης 322.000€ στην ΔΕΠΑΝ… Νο2
Ζήτησα εχθές (με κόσμιο τρόπο) να γνωστοποιηθεί στους δημότες εκ μέρους του Λιμενικού Ταμείου για ποιες συγκεκριμένα υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου θα πληρώσουν 123.000 για το β’ εξάμηνο του 2020 και άλλες 199.000€ για το 2021.
Δεν θα επανερχόμουν εάν έστω και εμμέσως δεν μου απαντούσαν και δεν είχαν “σπάσει τα τηλέφωνα”. Ισχυρίστηκαν ότι η σύμβαση με ΔΕΠΑΝ (ως τεχνικός σύμβουλος) αποδίδει έργο μελετών για την ένταξη έργων και επιβλέπει έργα (γενικώς και αορίστως χωρίς ποια έργα θέλουν να εκτλέσουν). Είπαν ότι έτσι θα προχωρήσουν με ταχύτητα έργα και μελέτες στο Λιμάνι.
Φευ! Στην πιο αθώα περίπτωση δεν ξέρουν που έβαλαν την υπογραφή τους και ομοίως τα μέλη του Δ.Σ. δεν ξέρουν τι ψήφισαν. Στην παρ. 3 και σελίδα 15 της απόφασης με ΑΔΑ 660ΠΟΛΚΑ-3ΝΥ αναφέρεται ξεκάθαρα: «Το αντικείμενο του έργου δεν περιλαμβάνει την εκπόνηση μελέτης ή την επίβλεψη έργων, ούτε συνδέεται με την εκτέλεση δημοσίων έργων…».
Όταν μάθετε τι τελικά ψηφίσατε εκεί στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου και γιατί θα πληρώνετε περί τις 18.000€ μηνιαίως για τους επόμενους 18 μήνες, καλό θα ήταν να μας πείτε. Αλλά αυτή τη φορά να τους ρωτήσετε και στην ενημέρωση να μας πείτε και καμιά αλήθεια.

ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΛΑΤΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ 300€ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ (ΣΥΜΒΑΣΗ 320.000€ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΠΑΝ) ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΙΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕ.

Και εξηγούμαι σε συνέχεια όσων έχω αναδείξει:
Στην σελίδα 31 της απόφασης του Λιμενικού Ταμείου με ΑΔΑ: 660ΠΟΛΚΑ-3ΝΥ (που προφανώς κανείς τους δεν βρήκε το χρόνο να διαβάσει) περί Σύμβασης 320.000€ με την ΔΕΠΑΝ για υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου αναφέρει ότι συνολικά θα απασχοληθούν για 220 ημέρες: 1 πολιτικός μηχανικός, 2 οικονομολόγοι, 1 πολιτικός μηχανικός Τ.Ε. και 1 διοικητικός Τ.Ε. και θα πληρωθούν ως εξής:
– ο «τυχερός» συνάδελφος πολιτικός μηχανικός 64.927,32€ για 220 μεροκάματα ήτοι 295,12€ την ημέρα(!).
– ομοίως οι δύο οικονομολόγοι προβλέπεται να πληρώνονται ο καθένας από 295,12€ (!) την ημέρα.
– ο πολιτικός μηχανικός τεχνολογικής εκπαίδευσης θα λάβει 43.284,88€ ήτοι μεροκάματο 196,75€(!) την ημέρα.
– ομοίως ο «απλός» διοικητικός υπάλληλος θα λαμβάνει 196,75€(!) την ημέρα.
Και ρωτάω τι συγκεκριμένα θα μας προσφέρουν αυτοί για να τους «χρυσοπληρώνουμε»?
Μάλλον έχει χαθεί κάθε συναίσθηση σοβαρότητας και ο οποιοσδήποτε σεβασμός απέναντι στο δημόσιο χρήμα. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, δεν έχει νόημα να μπω σε περαιτέρω αντιπαράθεση όταν το θράσος περισσεύει και δεν υπάρχει διάθεση διόρθωσης. Πέραν των άλλων, ούτε το σλόγκαν Μένουμε Πύργο-Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά, δεν σεβάστηκαν.

………………………………………………………….

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΜΣΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΕΝΑΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΝ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΜΕ ΑΓΚΑΘΙΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ.
ΤΙ ΛΕΣ;
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΣ;

……………………………………………………………………………….

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ : ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΥΡΓΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ

‘Ετσι έβαλαν οι Γερμανοί “χέρι” στους Δήμους της Ελλάδας! Κατά τα άλλα έχουμε “Δημοκρατία”! (ηχητικό)

ΣΤΟ ΕΠΙΤΑΛΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΡΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ !!! ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

Η ΠΟΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

“ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΜΦΥΛΙΟΣ” ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ…

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ. ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ…

ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ-ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΗΛΕΙΑΣ – ΠΕΤΑΞΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΑΘΡΟΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ-“ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ”. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ…

Παραίτηση Παρασκευόπουλου – 1 Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ της πιθανής παραίτησης

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΕ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Ένας περιφερειάρχης, 3 αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι 48, αντιδήμαρχοι 63, δημοτικοί σύμβουλοι 238, δημοτικοί υπάλληλοι 178, πρόεδροι κοινότητας 5, πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων 7, και 7 μέλη Δημαρχιακών Επιτροπών, ένας πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου αλλά και έξι υπάλληλοι δημοτικών επιχειρήσεων.

ΟΙ ΧΛΙΔΑΤΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ “Πόρτο Καρράς” ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ !!!

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ 19/10/2903 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… (ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΡΑΘΥΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ)… ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ !

……………………………………………………………………………………………………..