Σεβάν Νισανιάν. Ο Αρμένιος διανοούμενος απειλείται με απέλαση από την Ελλάδα στην Τουρκία…

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑ-ΘΡΟΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ “ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ” ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΙΝΑΝ “ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΜΕΝΙΟΙ …

ΕΝΑΣ ΑΡΜΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ Η ΒΙΖΑ ΣΕΝΓΚΕΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ !!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 17 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

ΑΡΜΕΝΙΑ (ΧΑΪΑΣΤΑΝ=ΑΧΑΪΑ). ΜΙΑ ΑΜΑΞΑ 4.000, ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ 5.500 ΚΙ ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ 5.000 ΕΤΩΝ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ (Αχιγιάβα) ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ !!

………….

Στις φυλακές στο Βαθύ της Σάμου παραμένει κρατούμενος ο Αρμένιος συγγραφέας, αρθρογράφος και διανοούμενος Σεβάν Νισανιάν (Sevan Nişanyan), ο οποίος απειλείται με απέλαση στην Τουρκία. Στην Ελλάδα ζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τρία εκ των οποίων είναι παντρεμένος με την Ελληνίδα Ήρα Τζούρου. Μάλιστα τον Σεπτέμβριο πέρασαν και από επιτροπή ώστε εκείνος να λάβει την πενταετή άδεια παραμονής.

………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!