ΑΡΜΕΝΙΑ (ΧΑΪΑΣΤΑΝ=ΑΧΑΪΑ). ΜΙΑ ΑΜΑΞΑ 4.000, ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ 5.500 ΚΙ ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ 5.000 ΕΤΩΝ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ (Αχιγιάβα) ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ !!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
https://www.facebook.com/thefabulousweirdtrotter/posts/471479457686981

ΑΛΦΕΙΟΣ : Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΠ’ ΑΠΕΙΡΟΝ !!! ΕΤΣΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ … Τούρκος αρθογράφος: Μήπως δεν είμαστε Τούρκοι αλλά… Έλληνες, Αρμένιοι και Κούρδοι; ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ !!!

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΙΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΟΠΟΥ… Από την εποχή του Ιουστινιανού τα σώματα του στρατού ήσαν συγκροτημένα από έμπειρους και πολεμοχαρείς βαρβάρους ( Ούννους, Γέπιδες, Βανδήλους, Γότθους, κλπ. ), ενώ κατά τους τελευταίους αιώνες η άμυνα του κράτους τους στηριζόταν μόνο στα… “συμμαχικά” στρατεύματα, που αποτελούνταν από… Σέρβους, Τούρκους και Δυτικούς! Τα τμήματα της βασιλικής φρουράς αποτελούντο κατά το πλείστον από ξένους μισθοφόρους και ιδίως από Βαγιάρους, Ρώσους, Άγγλους, Φράγκους Γερμανούς, Βουλγάρους, Αλβανούς, Αβασγούς, ενώ από την 11η εκατονταετηρίδα αποκλειστικά από… Τούρκους!

ΩΣ ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ, ΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΑΡΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΓΕΝΑΡΧΗΣ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΟΡΔΥ, Ο ΑΡΜΕΝΟΣ… ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΧΑΪΧ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΧΑΪΑΣΤΑΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΧΑΪΑ !!!

ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΠΕΙΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΟ στο χωριό Lchashen κοντά στη λίμνη Sevan της Αρμενίας ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ !!!

https://www.google.gr/maps/place/lchashen+cyclopic+fortress/

…………………………..

Το Stonehenge, το “Woodhenge” και το… Stonehenge της Αρμενίας!

ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ( Χετταίοι ή Χάττι ή Χιττίτες ή Αχιγιάβα ) 5.000 ΕΤΩΝ …

O Γόρδιος Δεσμός, ο Μ. Αλέξανδρος και το άρμα του Τριπτόλεμου

ΟΙ ΑΖΕΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ (ΡΟΔΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟΙ) (φωτογραφίες)

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ – ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ

…………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………