ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΩΣ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ 703 ΔΙΣ.

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ “ΑΝΘΡΩΠΟΙ” Ή ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ
ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΠΟΥ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΩΣ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ 703 ΔΙΣ.
ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ “ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ” ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ε;;; ….
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΑΧΤΗΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΗ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

…………………………………….

600ΔΙΣ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2022. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΗΛΙΓΓΙΩΔΗ ΠΟΣΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ “ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ” ; (βίντεο)

……………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.