Έγκλημα Τεμπών. «Έσβησαν» τα ίχνη sms του υφυπουργού !! «Αλλοίωσαν» με υπουργική απόφαση του 2024 προηγούμενη του 2023 !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

«Έσβησαν» τα ίχνη του εγκλήματος με το sms του υφυπουργού!

Η κατάθεση του διευθύνοντος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππου Τσαλίδη θέτει ζήτημα ενεργοποίησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών και μετατροπής της εξεταστικής σε προανακριτική

Σε πολιτική κρίση διαρκείας, η οποία αποτελεί εφιάλτη για την κυβέρνηση –που προσπαθεί, με το λουκέτο στην εξεταστική επιτροπή, την αποφυγή της κλήσης κρίσιμων μαρτύρων, την επικοινωνιακή συσκότιση και τις επιθέσεις στην αντιπολίτευση, να μην πατήσει την νάρκη και εκραγεί– , εξελίσσεται το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών… περισσότερα

Έγκλημα Τεμπών. Βρέθηκαν εκρηκτικές ουσίες στα αντικείμενα των θυμάτων ! Τι μετέφεραν τα κοντέινερ του εμπορικού τραίνου; (φωτογραφίες)

Αποκάλυψη της «Εστίας»: Σοκάρουν δύο έγγραφα στην «Διαύγεια» που δείχνουν τον ένοχο για τα Τέμπη!

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εστία» που κυκλοφορεί σήμερα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Νίκος Παπαθανάσης «αλλοίωσε» με υπουργική απόφαση του 2024 προηγούμενη του 2023 για να ενοχοποιήσει τον Αγοραστό και να αθωώσει τον Τριαντόπουλο!

Ο Νίκος Παπαθανάσης αλλοίωσε με υπουργική απόφαση του 2024, προηγούμενη του 2023 για να ενοχοποιήσει τον Αγοραστό και να αθωώσει τον Τριαντόπουλο. Πηγή

Εγκληματίες οικονομικοί δολοφόνοι οι Μητσοτάκης & Καραμανλής Junior. Οι ληστρικές συμβάσεις με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ-(Hellenic Train) 2020 & 2022

Να γιατί θα έπρεπε να έχουν υπογράψει ΟΛΟΙ οι Έλληνες για το Έγκλημα Τεμπών

Όποιος θέλει υπογράφει εδώ ➡ https://www.change.org/

Όποιος θέλει υπογράφει εδώ ➡ https://www.change.org/

……….

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΡΑΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.
Κώστας Λακαφώσης, πραγματογνώμονας:
«Επειδή έχω πρόσβαση στην δικογραφία δεν μπορώ να σας πω τι υπάρχει στην δικογραφία, αλλά μπορώ να σας πω τι ΔΕΝ υπάρχει. Και αυτό που ΔΕΝ υπάρχει είναι οτιδήποτε γραπτό σε σχέση με μεταφορά των βαγονιών της μοιραίας αμαξοστοιχίας.
Ό,τι έγινε, έγινε με προφορική εντολή. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Τα πρακτικά του συντονιστικού οργάνου της Πολιτικής Προστασίας που έγιναν δυο συνεδριάσεις εκείνο το βράδυ δεν αναφέρουν τέτοιες αποφάσεις. Όλοι λένε ότι ήταν προφορική εντολή».

Ενδιαφέρον προκαλεί η φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος. Απεικονίζεται το επίκεντρο της φωτιάς και μέσα στο εσωτερικό του τριγώνου που έχει σχηματιστεί είναι το καμένο βαγόνι του κυλικείου, ενώ το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας έχει διαλυθεί.

«Από τη σφοδρή σύγκρουση έχει διαλυθεί η ηλεκτρομηχανή και το πρώτο βαγόνι, είναι ανακατεμένα κομμάτια που δεν φαίνονται. Ακριβώς στο κέντρο του τριγώνου η τσαλακωμένη μάζα είναι το βαγόνι του κυλικείου. Εκεί έχασαν τη ζωή τους 25 άνθρωποι και κάηκαν και απανθρακώθηκαν σε σημείο που να μην μπορούμε να βρούμε όλων τα υπολείμματα».

Όπως εξηγεί ο Κώστας Λακαφώσης, στην πράσινη περιοχή θα μπορούσε να πατήσει ο οποιοσδήποτε γερανός, χωρίς να αλλοιωθεί το κέντρο του τριγώνου:
«Δεν υπήρχε υπηρεσιακή ανάγκη. Θα μπορούσαν να σηκωθούν τα βαγόνια από την έξω πλευρά. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να αλλοιώσει κάποιος το κέντρο του τριγώνου»

………………………………………………………………………………………………………….