ΤΕΛΕΣΕ ΥΒΡΙΝ Ο ΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ. ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΛΤΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΒΩΜΟ ΣΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ… ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ 50 ΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ… ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ… ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΑΔΩΝΑΪ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΗ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ !!!

ΥΒΡΙΣ ΑΤΗ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΙΣΙΣ

ΤΕΛΕΣΕ ΥΒΡΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΛΤΙ ( ΙΕΡΟ ΑΛΣΟΣ ) ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΠΟΥ ΦΥΟΝΤΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΙΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΒΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΟΤΙΝΟΙ ( ΚΛΑΔΙΑ ) ΠΟΥ ΣΤΕΦΑΝΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ !!!

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΤΗ ΕΠΕΙΤΑ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΤΙΣΙΣ

Ο Φειδίας είχε μεριμνήσει ώστε να υπάρχει μπροστά από το άγαλμα ρηχή δεξαμενή με λάδι, για να προστατεύεται το ευαίσθητο γλυπτό από το ιδιαίτερα υγρό κλίμα της Ολυμπίας. ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΛΤΕΩΣ !!! 

[ … ὅσον δὲ τοῦ ἐδάφους ἐστὶν ἔμπροσθεν τοῦ ἀγάλματος, τοῦτο οὐ λευκῷ, μέλανι δὲ κατεσκεύασται τῷ λίθῳ: περιθεῖ δὲ ἐν κύκλῳ τὸν μέλανα λίθου Παρίου κρηπίς, ἔρυμα εἶναι τῷ ἐλαίῳ τῷ ἐκχεομένῳ. ἔλαιον γὰρ τῷ ἀγάλματί ἐστιν ἐν Ὀλυμπίᾳ συμφέρον, καὶ ἔλαιόν ἐστι τὸ ἀπεῖργον μὴ γίνεσθαι τῷ ἐλέφαντι βλάβος διὰ τὸ ἑλῶδες τῆς Ἄλτεως… ] ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ Ηλιακών Α’

…………………………….

Σωτήρης Σωτηρόπουλος Διεκδικώ τη ΠΑΤΡΌΤΗΤΑ !!!… (νιώθω …ολίγον “δαιμόνιος Διβριωτης”, κατά παράδοση)

Δείτε και το βίντεο “για του λόγου το αληθές” που κυκλοφόρησε μετά την δική μου ανάδειξη, της πρωτοφανούς δήλωσης του Πρωθυπουργού της χώρας..

[ … Αυτό είναι το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, δεν είναι κατ’ ανάγκη να φτιάξουμε ένα ακόμη στάδιο, αλλά είναι η δυνατότητα να μπορούμε να έχουμε περισσότερες δράσεις ενδεχομένως και αθλητικές εντός του αρχαιολογικού χώρου. Χαίρομαι που και το Υπουργείο Πολιτισμού και οι αρχαιολογικές υπηρεσίες αντιλαμβάνονται αυτή τη νέα δυναμική σχέση με την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τον πρωτογενή τομέα. Συζητούσα με την Υπουργό Πολιτισμού και τον κ. Σκέρτσο για το πόσα ελαιόδεντρα έχει το Υπουργείο Πολιτισμού εντός του αρχαιολογικού χώρου. Το λάδι το οποίο μπορεί να παράγεται μέσα από τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας δεν χρειάζεται να σας πω σε τι τιμή μπορεί να μπορεί να πουληθεί. Είναι μία ευκαιρία να δούμε τη σύνδεση μεταξύ της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και του πρωτογενούς τομέα…]

Ο «πλημμυροπαθής» Κυρ. Μητσοτάκης ζητούσε αποζημίωση από το Δημόσιο για 50 ελαιόδεντρα https://www.dailythess.gr/o-plimmyropathis-kyr-mitsotakis-zitoyse-apozimiosi-apo-to-dimosio-gia-50-elaiodentra/

ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «Αρχαία Ολυμπία: Κοινός Τόπος» ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ Microsoft ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΩ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ !…

…………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.