ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ Η ΜΙΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ “ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ” ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΚΑΙ … ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΥΣΑΕΙ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ … ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ !!! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ;; !!! ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΙΣΜΟ !!! ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ …

…………………………..

Ο Πρωθυπουργός στην Αρχαία Ολυμπία για τα μέτρα αποκατάστασης – Και το μισό υπουργικό συμβούλιο μαζί του

Στην Αρχαία Ολυμπία θα βρίσκεται την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή Υπουργών με θέμα τη λήψη μέτρων αποκατάστασης της πληγείσας από τις πυρκαγιές περιοχής.

Στη σύσκεψη που θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί, εκ μέρους της Κυβέρνησης θα συμμετάσχουν οι κ.κ.

  • Χρήστος Στυλιανίδης, Υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας
  • Άκης Σκέρτσος, Υπουργός Επικρατείας
  • Στέλιος Πέτσας, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών
  • Γιώργος Αμυράς, Υφυπουργός Περιβάλλοντος
  • Χρήστος Τριαντόπουλος, Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό.

Θα συμμετέχουν επίσης ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, Βουλευτές, Αντιδήμαρχοι, καθώς και στελέχη της Περιφέρειας και του Δήμου.

Πέρα από τους παραπάνω υπουργούς και στελέχη στην Αρχ. Ολυμπία θα βρεθούν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο υφυπουργός της Νικόλας Γιατρομανωλάκης, στο σκέλος που αφορά την εκδήλωση της Microsoft στο αίθριο του αρχαιολογικού μουσείου, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

ΠΗΓΗ

………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΔΑΣΗ. ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (βίντεο)… ΚΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ…!

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ-ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ !!

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ !!! ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΕΠΣ) ΠΕΡ/ΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ (ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ)

“ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΧΩΡΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ για άλλες χωρικές Στρατηγικές στην ευρύτερη περιοχή του Άξονα Κατακόλου Αρχαίας Ολυμπίας 2014-2020″

http://dytikiellada.gr/wp-content/uploads/2019/03/.pdf

“ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ 2021-2027”. ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (βίντεο)

………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.