Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (vid)

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΕΙΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ; ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ; Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ – ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
radioalfeios.gr/web-tv – radioalfeios@gmail.com

…………………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :

Ούτε τα προσχήματα. ΔΕΗ: Σε εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Μητσοτάκη το 10% της ΔΕΗ

ΔΕΗ. Στην Αυστραλιανή πολυεθνική Macquarie το 49% του ΔΕΔΔΗΕ για 2,1δις… ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ !!

ΔΕΗ. ΜΕ ΕΣΟΔΑ 542 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ € ΤΟ 2018 ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ…

200.000€ + ΜΠΟΝΟΥΣ 100.000€ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΤΟΝ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ… + ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ… ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ;;; ΕΣΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΡΕ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ…

…………

Ασκός του Αιόλου: Ντοκιμαντέρ – Απάντηση στην προπαγάνδα της «πράσινης ανάπτυξης»

ΦΕΚ 146/11-7-2014 ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ! ΜΙΚΡΗ «ΔΕΗ», ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ-ΣΑΜΑΡΑ!

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΠΕΡΙ ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ΔΕΙΤΕ …

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ !!! ΣΥΜΒΑΣΗ Cooper. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 2220/1940.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ… ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ…ΠΑΡΑΤΑΣΗ !!!

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 2220/1940). ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2035 ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥ COOPER GROUP !

…………………………………………………………………..

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ
………
7.6. Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.
7.7. Για να υλοποιηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός χρειάζεται χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι
υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.
7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.
7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης Τέχνης του Λόγου.

……………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………..