Ο ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ” – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 3 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 17341

ΑΦΜ:  996718475  ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  ΓΕΜΗ: 159825801000

ΤΗΛ: 21097640009 EMAIL:  ellaniadrwmena@gmail.com

ΑΘΗΝΑ, 23/09/2021

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 1/ 23-09-21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έλληνες και Ελληνίδες!

Χιλιάδες χρόνια τώρα βρισκόμαστε σε αποσύνδεση από την αληθινή μας ιστορία.

Χιλιάδες χρόνια μας αποκρύπτονται, αλλοιώνονται και παραχαράζονται τα δρώμενα των Ελλήνων, τα οποία έχουν αντικατασταθεί με τελετές που ουδεμία σχέση έχουν με το ελληνικό πνεύμα.

Όμως, ο καιρός ωρίμασε και είναι η χρονική στιγμή αυτή που πρέπει, για να γνωρίσουμε, να θυμηθούμε και να τιμήσουμε  την καταγωγή μας και  τους προγόνους μας.

Είμαστε, λοιπόν, στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την σύσταση ενός νέου Οργανισμού με την ονομασία ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ, τα οποία έχουν ήδη χαραχθεί και γειωθεί και πραγματοποιούνται από πολλούς Έλληνες.

Τονίζουμε πως ο οργανισμός δεν έχει καμία σχέση με θρησκείες και δογματισμούς, αλλά εντάσσεται στα πλαίσια της ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ, με σκοπό να γνωρίσουν και να ενθυμηθούν όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη ποια είναι η θέση που τους αξίζει μέσα στο κοσμικό γίγνεσθαι.

Για περισσότερες πληροφορίες σας καλούμε να επισκεφθείτε την ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ αναζητώντας την ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ στο διαδίκτυο https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..